Jsem zvědavá, jestli se objeví ještě něco, co by mě přimělo to poslání Tě tamtéž, vzít zpět.
Kdo je zvědavej, bude brzo starej...
Čau píčo a běž do prdele majitelko poradenský činnosti....
Jsem zvědavá, jestli se objeví ještě něco, co by mě přimělo to poslání Tě tamtéž, vzít zpět.
vostalpetr píše:No a už mě zas ta blbka zabanovala,a to prej je všechno jenom hra a sen, stačí pár vulgarit a už cenzuruje...Ale nevadí, času je dost...
vostalpetr píše:Není mým učitelem
No tebe bych za žáka nechtěl ani náhodou,
Mariči jsi vyhodil z auta, rejpeš do lidí, volíš Babiše a navíc jsi soucitnej a ještě ke všemu štastně ženatej,
fuj tajbl,
ty seš horší než ta blbka Jana, ta jenom vyhazuje lidi z webu, agituje za království, je osvícená a nejspíš neštastně vdaná páč furt masturbuje to svoje štěstíčko...
vostalpetr píše:Jsem zvědavá, jestli se objeví ještě něco, co by mě přimělo to poslání Tě tamtéž, vzít zpět.
Kdo je zvědavej, bude brzo starej...
Čau píčo a běž do prdele majitelko poradenský činnosti....
Vím, že se na mě zlobíš
vostalpetr píše:Vím, že se na mě zlobíš
To si piš že zlobím,
kdyby jsi se alespon naučila duchovní základy tak bys mohla ty svoje vizualizace aspon dělat správně,
takhle je děláš na hovno a tím si akorát škodíš a je z tebe jen čím dál tím větší kráva...
Zlobíš se, že si vizualizuješ, jak si někdo dělá proti Tvé vůli vizualizace?
Je to zjednodušená verze toho, co se nazývá mentalita zapadajícího slunce, což znamená, že člověk zcela ztratí směřování k základní harmonii lidského bytí. Idea zapadajícího slunce spočívá v tom,že slunce v našem světě zapadá a my nejsme schopni se nad temnotupozvednout. Máme pocit, že je zde pouze trápení, stíny, žalář, život ve stoce. Abychom se s tím vyrovnali, můžeme jít do velmi tmavého sklepení se špatným osvětlením, kde se opijeme. Nazývá se to klub.
Tancujeme zde jako opilá opice, která dávno zapomněla na banány a na svůj domov v džungli. Opice ve sklepení oslavuje, popíjí levné pivo a celá, včetně svého ocasu, se natřásá. Na samotném tančení není nic špatného, ale v tomto případě je to forma úniku nebo vyloučení strachu. Je to velmi smutné. Je to zapadající slunce. Je to slepá ulice, skutečně slepá cesta.
Naproti tomu může v našem životě zcela vyjít Velké východní slunce. Je to slunce bdělosti, slunce lidské důstojnosti. Je velké, protože představuje povznesení a kvality otevřenosti a jemnosti. Máme povznesený pocit z pozice nebo místa ve světě, který nazýváme pocit dobrého držení hlavy a ramen. Je na východě, protože máme úsměv na tváři. Východ představuje svítání. Když se ráno podíváme poprvé ven, vidíme, že světlo přichází z východu, dokonce dříve, než vyjde
slunce. Takže východ je úsměv, který máme, když se probudíme. Slunce začíná vycházet. Se svítáním přichází čerstvý vzduch. Slunce je tedy na východě a je velké.
Slunce, které vidíme na obloze kolem desíti hodin ráno, je slunce v plné síle. Je to protiklad k obrazu opilé opice, jež tančí o půlnoci pod světlem elektrických žárovek. Kontrast je mimořádně šokující. Vize Velkého východního slunce je svěží, jasná a ostrá, povznáší nás a probouzí.
Nicméně později se k nám něco vrátí, neboť není možné oklamat základní zákon, což je karma neboli zákon příčiny a následku. Ten není možné podvést.
vostalpetr píše:Nicméně později se k nám něco vrátí, neboť není možné oklamat základní zákon, což je karma neboli zákon příčiny a následku. Ten není možné podvést.
No právě,
právě proto se budhistům to jejich dobroserství vrátí,
protože dobroserství není žádný duchovno,
to je víceméně stejnej bullshit jako politika,
stejnej egoismus jen maskovanej nějakým soucítěním...
Existuje pravý Bůh, který se zjevuje buď jako Světlo nebo jako oheň spalující. Všichni lidé při druhém příchodu Krista uvidí Boha. Je třeba se připravit, abychom Ho viděli jako Světlo a nikoliv jako oheň. (Částečnou zkušenost tohoto vidění mají všichni lidé po odchodu jejich duše z těla.)
https://orthodoxiachristiana.cz/o-j-rom ... bozenstvi/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 214 návštevníků