Pedrito píše:Kde máš doktrinu že Gautama Buddha udílel tresty ?
Pedrito píše:Co říká Ra o svém stvořiteli?
Alfons píše:Pedrito píše:Co říká Ra o svém stvořiteli?
Především, že Stvořitel je jediný. Např.:
Zapamatujme si, že jsme všichni jedno. Toto je veliké učení/vyučování. V této jednotě se nachází láska. I to je velké učení/vyučování. V této jednotě se nachází světlo. To je základní učení na všech rovinách existence materializace. Jednota, láska, světlo a radost; to je podstatou evoluce ducha.
Nebo, že neexistuje nic jiného, čemu sloužit, protože Stvořitel je vším, co je. Je nemožné nesloužit Stvořiteli.
Atpod.
Pedrito píše:Alfons píše:Pedrito píše:Co říká Ra o svém stvořiteli?
Především, že Stvořitel je jediný. Např.:
Zapamatujme si, že jsme všichni jedno. Toto je veliké učení/vyučování. V této jednotě se nachází láska. I to je velké učení/vyučování. V této jednotě se nachází světlo. To je základní učení na všech rovinách existence materializace. Jednota, láska, světlo a radost; to je podstatou evoluce ducha.
Nebo, že neexistuje nic jiného, čemu sloužit, protože Stvořitel je vším, co je. Je nemožné nesloužit Stvořiteli.
Atpod.
A co ti doprdele říká každej Mistr?? To ti to ten Ra, teprv votevřel?
Kam pro to až musíš lízt, když to samý tu máš už od těch véd?
Dle mě Alfons, to je podvod, podvod podvědomí.
A dokad mi toho Ra nepředstavíš, což by jako pro něj neměl byt problem,
tak jsi u mě za fantaspéro.
Pedrito píše:Ty jeho řeči o čakrách... prostě kolektivní (nanejvýš) chuchel zdejších energií, z těch, co mu je dávaj.
Takže Alfonz, už žádnej Ra. Leda v tvý hlavě.
Alfons píše:Pedrito píše:Ty jeho řeči o čakrách... prostě kolektivní (nanejvýš) chuchel zdejších energií, z těch, co mu je dávaj.
Takže Alfonz, už žádnej Ra. Leda v tvý hlavě.
Právě že nic lepšího o čakrách není k dispozici.
Ra to má spjaté s planetárníma úrovněma – mikrokosmem/makrokosmem.
Je to úžasně propracovaný systém.
Akorát používá nesnadnou (hlubší) terminologii takže tomu vy dva s armin mamlasové nemůžete rozumět.
Pedrito píše:To si myslíš, ze tu lítaj nějaký entity, co tu maj nejspíš jen nějakou otočku na mléčný dráze??
Alfons píše:Pedrito píše:To si myslíš, ze tu lítaj nějaký entity, co tu maj nejspíš jen nějakou otočku na mléčný dráze??
Christýnka říkala, že tu jsou mimozemšťani tak drž hubu vole.
Já tě tu vyučuju protože se tím učím (jsem to odkoukal od Ra učení/vyučování).
Potíž je že si nehodný žák a tak se hovno naučim tyvole.
Pedrito píše:Čili, já ti věřím tvou dávnou zkušenost. Jen nechápu, v čěm se jí snažíš znovu odhalit.
Ztracenou vzácnou perlu hledej tam, kde ti vypadla. Nezakutálela se tak daleko, jak si myslíš.
Pedrito píše:Alfons píše:Pedrito píše:To si myslíš, ze tu lítaj nějaký entity, co tu maj nejspíš jen nějakou otočku na mléčný dráze??
Christýnka říkala, že tu jsou mimozemšťani tak drž hubu vole.
Kristýnka říkala a Alfons přijal.. a tak to tak je
Ty jsi nějakýho potkal, řka, dobrý den pane mimozemšťan?
Říct jde ledacos, třeba že sami jsme vesmírňani
A je to tak, jsme v posledku vesmírňani
Země totiž nachází se ve vesmíru
A nepochybuji o tom, že nejsme jediná obydlená planeta
To by bylo plýtvání místem
Ale to, co plní fantazií naše mozky
Jsou konspirace o tom všem
Až skutečně potkáš bytost z jiných světů
Pak to pro tebe bude realita, zatím to jsou jen sny
Páč autorita, co jsi si zautoritoval, říkala...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků