Arat píše:
Nepatřím zde, není to tady moje doma, a zároveň vím, že si to nějak "zasloužím", být tady a....
Jana píše:lada píše:Hezká úvaha.
Takže když někdo bude mlátit klackem Tvoje miminko v kočárku, vezmeš v úvahu to, co jsi napsalaS poznáním, že Bůh je Láska, která je vším, je tady opravdu život, ve kterém se není potřeba vyhýbat zlému, bojovat proti zlému, chtít chtěné a nechtít nechtěné. V mysli tahle dualita vůbec není. Všechno je Boží.
a s láskou se na to budeš dívat?
Rozumím Ti. V případě, že se děje cokoliv, tak přítomnost lásky vždycky dělá to nejlepší, co je možné. Zcela jistě láska povede Tvé kroky tak, aby ta situace, která právě je, se vyvíjela nejlíp, jak je možné. Láska nepotřebuje odpor a nenávist k tomu, aby mohla dělat to nejlepší, co právě udělat lze.
Takže skrz tu negativně naladěnou mysl, která "věděla" co je špatně a kde soudruzi z NDR udělali chybu, samo sebou se láska vnímat nedá. Když se setkává láska s negativitou mysli, tak to strašně bolí.
Vypadat to může všelijak a můžeme si myslet o těch druhých cokoliv. A nebo si nemusíme myslet o nich vůbec nic a vnímat jen to, čím skutečně jsme.
Arat píše:
Rezonuje se mnou tím odporem vůči tomu, co tady žijeme.
..
Díky regresi jsem se kdysi vrátila do svého prenatálu, cítila pocity svých rodičů, hlavně mamky, vnímala akt početí, vnímala jsem, hlavně ten můj odpor se zde zrodit, kdy jsem se obrazně zuby nehty držela jakési "opony", která oddělovala svět tam a tady, abych se zde znovu nenarodila. Síla, nějaká síla byla silnější a jsem zde znovu a ten odpor mě provází, když si to tak uvědomuji, pořád. Nepatřím zde, není to tady moje doma, a zároveň vím, že si to nějak "zasloužím", být tady a....
jak to zachycení v mysli vytvoří z našeho života peklo, ve kterém se nedá žít.
nekonečnosti prostoru
A krásné je, že i ta kamarádka se tomu všemu zasmála a je šťastná bez nejmenšího odporu vůči čemukoliv.
jak to zachycení v mysli vytvoří z našeho života peklo, ve kterém se nedá žít.
vostalpetr píše:jak to zachycení v mysli vytvoří z našeho života peklo, ve kterém se nedá žít.
Vidím, že jsi se v té mysli docela dobře zachytila,...
vostalpetr píše:nekonečnosti prostoru
Byla bys tak hodná smaradlá špíno,
a laskavě by sis do svý huby nebrala pojmy jako světlo a prostor ???
...
Zlatíčko, možná bych Ti mohla napsat, abys do té své huby nebral mou maličkost. Nicméně bez připoutanosti k mysli není co by se dalo do té huby brát, takže to je naprosto jedno.
Pro tebe je myšlení peklo
ale když jsi šťastnej, tak kde by se jaké peklo asi vzalo, viď?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 246 návštevníků