vostalpetr píše:Planetární energie byly v té době v tom, co této entitě připadalo být kritickým bodem, protože tomu, co znáte jako svobodu, se dostalo přijetí jako možnosti mezi mnoha lidmi. Tato entita viděla práci vytvořenou těmi, co začali demokratický koncept svobody, jak ji nazýváte, v nebezpečí, že bude zkrácena nebo zrušena zvyšujícím se přesvědčením a použitím principu zotročování entit. To je ve vaší úrovni negativní koncept poměrně závažné povahy. Proto tato entita postoupila vpřed do toho, co viděla jako bitvu za světlo, bitvu za zacelení trhlin v konceptu svobody.
Kdybychom měli čekat až svobodomyslní lidé zruší otroctví,
to bychom asi čekali až dodnes,
to byl vyloženě ekonomický zájem společnosti,
a ne dílo nějakých jednotlivců,
ani nějakej Havel nezpůsobil revoluci a pád komunismu,
nýbrž ekonomické zájmy společnosti...
vostalpetr píše:Znovu opakuji,
Fakt nechápu proč mě chceš poučovat vo čakrách,
všechny čakry mají být otevřeny nejlépe na stejné úrovni,
a sedmá to vše řídí, protože je spojením s univerzem...
Klidně studuj Ra, ale když chceš si hrát na experta přes čakry,
uděláš lépe když si přečteš alespon nějaký základy kundalini jogy a nebo šaktijogy...
Nebo se zeptej Pedrita,
ale není mým zájmem nikomu nějak extra vysvětlovat základy kundalini jogy,
tam není zas až tak nic špatně co by bylo třeba vopravovat,
a je to dostupná literatura...
To že vůbec nepoužívám čtvrtou a pátou čakru je zcela mým zájmem je nepoužívat a má to svůj důvod...
ale v pojmu zkreslení (v podstatě vše považuje za systém iluzí).
S jeho oddělením prostoru/času a času/prostoru (jakožto iluze bytí před a po smrti) jsem se ještě nesetkal a docela to na mě udělalo dojem.
Jana píše:Pochopení tohoto trvá na vědomé úrovni na plném odpuštění sobě samému a ostatním-já, protože jsou jedním. Plné odpuštění je proto nemožné bez zahrnutí sebe sama.
vostalpetr píše:S jeho oddělením prostoru/času a času/prostoru (jakožto iluze bytí před a po smrti) jsem se ještě nesetkal a docela to na mě udělalo dojem.
Tak dej vodkaz, uvidím co o tom říká...
Tedy pokud to není celá kniha...
Ale je fakt, že už nezuřím, že armin je blbec.
To znamená Vostále, že tě přikovaj někam do křesla a budeš si moct časově projíždět tuhle inkarnaci dopředu a zpátky jak chceš podrobně, furt dokola třeba. A budeš vidět nejen svoje myšlenky a pocity, ale i moje, Jany atd.
A tak si budeš říkat jaká já jsem byla píča, ale už s tím nebudeš moct nic dělat, leda v příští inkarnaci, pokud tě do ní pustí, a přitom navíc ještě projít procesem zapomnění.
Tak to se máme na co těšit tvl.
To znamená Vostále, že tě přikovaj někam do křesla a budeš si moct časově projíždět tuhle inkarnaci dopředu a zpátky jak chceš podrobně, furt dokola třeba. A budeš vidět nejen svoje myšlenky a pocity, ale i moje, Jany atd.
A tak si budeš říkat jaká já jsem byla píča, ale už s tím nebudeš moct nic dělat, leda v příští inkarnaci, pokud tě do ní pustí, a přitom navíc ještě projít procesem zapomnění.
Tak to se máme na co těšit tvl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 237 návštevníků