armin píše:Už jsem ti navrhoval, abychom se vsadili třeba o milion. Jestli je pravda to, co píšu já o sobě nebo to, co o mně píšeš ty.
To by ovšem musel existovat společně uznávaný arbitr. A ten neexistuje. Nebo si myslíš, že uznám potvrzení z kanceláře BISky atpod., že jsi tam nepracoval?

Neboli navrhuješ model, který nemá řešení. Protože nejsi zvyklý algoritmizovat úkoly, nikdy jsi to nedělal. Sám sebe tak usvědčuješ.
Kdybys bys byl softwarový architekt, dovedl bys firmu ke krachu. Ne každý to může dělat, není to snadné.
Čímž pochopitelně netvrdím, že jsi někde na dveřích neměl napsán nějaký titul, právě naopak, to je proč říkám, že jsi falzum. Co jsi tam tedy dělal, kdo tě tam dotlačil? Netvrdím, že jsi absolutně mimo, musíš o tom něco vědět, jinak by takové krytí nefungovalo. Ale k čemu takové krytí bylo potřeba?
Ještě markantnější je to v duchovní oblasti. Tvoje láska nikdy nepřekročila 3. čakru ("láska je láska" Lucie Bílé). Tak z jakého důvodu bys u Tomášových byl. Barvoslepý nerozeznává barvy, nemůže.
No a třetí věc, ty naprosto přesně plníš motivy us deep state. Až je to trapné. Takový zapálený svazák z 50. let.
Když se na to podíváš z Ra popisu negativní entity, tak to najednou dává smysl.