Trini píše:Jana píše:Setkání s osvíceným, Péťo, to je jiné kafe.
To víš, že jo, Jani. Řekl by ti, ....
Nemusel by říkat vůbec nic a bylo by jasné, kým je, kým jsi.
Trini píše:Jana píše:Setkání s osvíceným, Péťo, to je jiné kafe.
To víš, že jo, Jani. Řekl by ti, ....
Jana píše:Nemusel by říkat vůbec nic a bylo by jasné, kým je, kým jsi.
salmo1cz píše:U spousty zjevných věcí nechápeme jak fungují.Můžete se kupříkladu zeptat lékaře jak funguje radioterapie.
Lékařka se na mě podívala skrze brýle a usmála se.To by byla odpověď za cenu Alfréda Nobela.My to nevíme jak to funguje, nicméně víme že to pomáhá.
Jo tak to co nevíme mi dejte, já si nechám rád pomoci.
Tak mě docela fascinuje, jak bezpečně víme co je to prázdnota.Fantastické.
Trini píše:salmo1cz píše:U spousty zjevných věcí nechápeme jak fungují.Můžete se kupříkladu zeptat lékaře jak funguje radioterapie.
Lékařka se na mě podívala skrze brýle a usmála se.To by byla odpověď za cenu Alfréda Nobela.My to nevíme jak to funguje, nicméně víme že to pomáhá.
Jo tak to co nevíme mi dejte, já si nechám rád pomoci.
Tak mě docela fascinuje, jak bezpečně víme co je to prázdnota.Fantastické.
Mně to nepřipadá fantastické. Ten pojem prázdnota vytvořila lidská mysl, takže si pod tím bud něco představovala nebo se snažila tím něco popsat.
Jana píše:
Probuzený je blažený, i když spí.
On je každý hluboký spánek beze snů blahem, jen si toho většinou neprobuzený není vědom, nejspíš proto, že to zaspí.
Trini píše:
Jani, ty máš ani ponětí o mé nebo své pravé podstatě
Pedrito píše:Neboj, já ji nezabanuju, i když už teď víš, co ti odpoví... a kdyby náhodou ne, což by znamenalo že zmoudřela, tak to jen utichla, aniž banována.
Jana píše:Trini píše:
Tak si to shrňme.
Pedrito píše:Tak si to tak neber, na poradnu psát nemohu, neb tam jsem zabanován
Trini píše:Jana píše:Trini píše:
Tak si to shrňme.
Zase si chceš shrnovat ty své přečteniny? To je üplně nanic.
Jana píše:Pedrito píše:Tak si to tak neber, na poradnu psát nemohu, neb tam jsem zabanován, a je mi to.. víš kde
Tak to je supr, že to zabanování můžeš vyfotit a foto ukázat, ať zjistíme, co za tím je.
Díky.
Pedrito píše:Jana píše:Pedrito píše:Tak si to tak neber, na poradnu psát nemohu, neb tam jsem zabanován, a je mi to.. víš kde
Tak to je supr, že to zabanování můžeš vyfotit a foto ukázat, ať zjistíme, co za tím je.
Díky.
Podívej se do "Kopií" zde .. Jde o to, jestli panimáješ, že to začlo s mým původním IP - nešlo vložit text, ukázalo se, co na tom snímku. Tak jsem změnil ve VPN adresu, ok. Ale další text už nešel. Tak jsem opět změnil adresu... A takhle to šlo asi desetkrát. Už nemám další v tom VPN adresu na změnu. A vlastně se divím sám nad sebou, proč jsem to vůbec podstupoval. Poradna pro mě kaput. Udělej si tam v tom pořádek, ale mě už tam neuvidíš. To není poprvé.
Jana píše:Trini píše:Jana píše:Trini píše:
Tak si to shrňme.
Zase si chceš shrnovat ty své přečteniny? To je üplně nanic.
Může to být přečtenina. A nebo to může být klidně i poznáním.
Když to není přečtenina, už jsi někdy vnímala, že je někdo šťastný, že jsi?
A když vnímáš, že Tě někdo rád vidí, že jsi pro někoho štěstím, neříkej, že si to štěstí neuvědomuješ.
Není štěstím to uvědomění, že Tvá existence je vnímatelná jako štěstí?
Nestojí za to ta moudrost si nic o Tobě, o sobě, o nikom a o ničem nemyslet (vzdát se připoutanosti k mysli, víry v to, že co si myslíme, to víme) a dovolit, aby tahle existence, která je Tvou i mou podstatou byla jen prachobyčejně šťastná, že je.
Tomu říkají Probuzení trvalé štěstí pravého Já.
A schválně hádej, proč je to trvalé.
Pedrito píše:O tom nic nevím, tohle byla poslední co mi VPN nabídlo. Ale pustil jsem ho až po té, co mi to zablokovalo mou domovskou IP od netboxu.
Jana píše:Pedrito píše:O tom nic nevím, tohle byla poslední co mi VPN nabídlo. Ale pustil jsem ho až po té, co mi to zablokovalo mou domovskou IP od netboxu.
Když jdeš na Poradnu, co se objeví na obrazovce? Umíš to vyfotit a dát sem?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků