Pedrito píše:Jana píše:Pedrito píše:O tom nic nevím, tohle byla poslední co mi VPN nabídlo. Ale pustil jsem ho až po té, co mi to zablokovalo mou domovskou IP od netboxu.
Když jdeš na Poradnu, co se objeví na obrazovce? Umíš to vyfotit a dát sem?
Řek jsem, a myslel to tentokrát vážně, že už tam nepůjdu. Tak už to zůstane, finito.
Jana píše:Jinak by bylo fajn, Pedrito, Tvé básničky na Poradně vysbírat a tu sbírku dát do subfóra, které se nebude mazat.
Jana píše:Pedrito píše:Tak si to tak neber, na poradnu psát nemohu, neb tam jsem zabanován
Tak to je supr, že to zabanování můžeš vyfotit a foto ukázat, ať zjistíme, co za tím je.
Díky.
Pedrito píše:Nebudu to už řešit, jasný?
Jana píše:Trini píše:Jana píše:Trini píše:
Jani, ty máš ani ponětí o mé nebo své pravé podstatě
Tak si to shrňme.
Zase si chceš shrnovat ty své přečteniny? To je üplně nanic.
Může to být přečtenina. A nebo to může být klidně i poznáním.
Jana píše:.
Pokud sis nevymýšlel, Pedrito, tak co by Ti bránilo sem dát důkaz?
Pedrito píše:Jana píše:Jinak by bylo fajn, Pedrito, Tvé básničky na Poradně vysbírat a tu sbírku dát do subfóra, které se nebude mazat.
Smaž to všechno, nepamatuji si je, je to včerejšek.
Pedrito píše:Jana píše:Trini píše:Jana píše:Trini píše:
Jani, ty máš ani ponětí o mé nebo své pravé podstatě
Tak si to shrňme.
Zase si chceš shrnovat ty své přečteniny? To je üplně nanic.
Když to není přečtenina, už jsi někdy vnímala, že je někdo šťastný, že jsi?
A když vnímáš, že Tě někdo rád vidí, že jsi pro někoho štěstím, neříkej, že si to štěstí neuvědomuješ.
Není štěstím to uvědomění, že Tvá existence je vnímatelná jako štěstí?
Nestojí za to ta moudrost si nic o Tobě, o sobě, o nikom a o ničem nemyslet (vzdát se připoutanosti k mysli, víry v to, že co si myslíme, to víme) a dovolit, aby tahle existence, která je Tvou i mou podstatou byla jen prachobyčejně šťastná, že je.
Tomu říkají Probuzení trvalé štěstí pravého Já.
A schválně hádej, proč je to trvalé.
Já nic neříkám, přeci všecko říká tohle, já nic, já muzikant...
Jana píše:
Trini píše:Jana píše:.
Pokud sis nevymýšlel, Pedrito, tak co by Ti bránilo sem dát důkaz?
Spíš pokud si nevymýšlíš ty, Jano. Pedritto nemá žádný důvod si vymýšlet, ale ty ano. Pedrittovi věřím, tobě ne. Kdo se snaží druhým nalhávat, že je osvícený - jako to děláš ty, není důvěryhodný. Zřejmě se s dodem mstíte za tu bachyni.
armin píše:Jana píše:
V tvém případě bohužel jen to první.
Podle toho taky vypadá, jak ty vyčteniny interpretuješ a co na základě nich vymýšlíš.
Proč to potřebuješ pořád dělat?
Zkus si na to sama v sobě najít odpověď. Otázka je cestou k poznání, ne hledání odpovědí a potvrzení někde po internetu.
Jana píše:armin píše:Jana píše:
V tvém případě bohužel jen to první.
Podle toho taky vypadá, jak ty vyčteniny interpretuješ a co na základě nich vymýšlíš.
Proč to potřebuješ pořád dělat?
Zkus si na to sama v sobě najít odpověď. Otázka je cestou k poznání, ne hledání odpovědí a potvrzení někde po internetu.
Je to obráceně.
Sama Skutečnost je dokonalá, Boží, pravé Já je trvalým štěstím, vědomé Bytí je blahem.
Zároveň je tady velká přejícnost, aby každá bytost mohla tuhle Skutečnost poznávat,
proto Probuzení o ní promlouvají, proto je Poradna plná jejich promluv.
Jana píše:.. proto je Poradna plná jejich promluv.
armin píše:Jana píše:.. proto je Poradna plná jejich promluv.
To je v pohodě, ale proč to potřebuješ pořád doplňovat a prokládat těmi tvými sebeobhajobami a dezinterpretacemi?
Chceš předvést jak si chytrá a moudrá?
Předvádíš akorát jak si hloupá a že tomu, co cituješ, nerozumíš.
To s tebou sdílet nikdo evidentně nemá zájem.
Tak proč to pořád děláš? To to stále ještě nevidíš?
Jana píše:Nelíbí se Ti, že Skutečnost je Dokonalá, Boží, nemá chybu, je trvalým štěstím, blahem, Nirvánou, Božím královstvím ?
Nebo se Ti nelíbí, že o tom Probuzení promlouvají, čímž probouzejí ze snu bytosti, které prožívají utrpení?
Nebo se Ti nelíbí, že poznáváš něco jiného, než Probuzení?
Nebo bys rád, aby Jana poznávala realitu jinak, než o ní píše?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 226 návštevníků