mě zajímá co Tě k tomu vede?
Vracíš se už z Indie a nejspíš ani Indie nepomohla vypudit tu Janu z hlavy, jinak bys na ni nenadával.
Arat píše:Tak Janu odblokoval Pedrito.
Jana píše:vostalpetr píše:mě zajímá co Tě k tomu vede?
Vracíš se už z Indie a nejspíš ani Indie nepomohla vypudit tu Janu z hlavy, jinak bys na ni nenadával.
Ne, nezajímá tě to,
Už ti to bylo mnohokráte vysvětleno,
Stejně jako to že štěstí není osvícení...
Máš pravdu v tom, že mě ve skutečnosti osvícení nijak nezajímá. Tedy nezajímá mě v tom smyslu, že bych mohla být osvícenější než Ty nebo kdokoliv jiný.
Ale pokud chceš tvrdit, že osvícení je od slova světlo, tak se podívej na tohle:
Ve Tvé hlavě umím nepřetržitě strašit ve dne v noci a i kdyby ses unadával, tak se toho strašení nezbavíš.
Ale ve Tvém srdci zářím jako to nejnádhernější slunce.
Tohle je osvícení.
Tohle je štěstí.
Máš pravdu v tom, že mě ve skutečnosti osvícení nijak nezajímá. Tedy nezajímá mě v tom smyslu, že bych mohla být osvícenější než Ty nebo kdokoliv jiný.
Ve Tvé hlavě umím nepřetržitě strašit
Pedrito píše:Holt co se asi stane, když si někdo desítky let denně 150x opakuje, "jsem nepodmíněná láska, satčitananda, vše je ráj, dokonalost, já..." (protože se to píše).
Afirmovaná hovno mysl v autosugesci že je srdcem.
Jana píše:
A co se asi stane, když si dovolíme osvobodit se od negativních myšlenek, od negativních afirmací, od mysli, která 150 000 x za den upozorňuje a nadává na to, co všechno se v ní jeví špatně?
Jana píše:Pedrito píše:Holt co se asi stane, když si někdo desítky let denně 150x opakuje, "jsem nepodmíněná láska, satčitananda, vše je ráj, dokonalost, já..." (protože se to píše).
Afirmovaná hovno mysl v autosugesci že je srdcem.
A co se asi stane, když si dovolíme osvobodit se od negativních myšlenek, od negativních afirmací, od mysli, která 150 000 x za den upozorňuje a nadává na to, co všechno se v ní jeví špatně?
Objeví se přirozený stav čisté mysli a nic nebrání tomu, aby tahle existence mohla být tím, čím TOHLE je.
Ve Védách se uvádí pět přídavných jmen, která vystihují povahu TOHO, co JE.
sat – Bytí
cit – vědomí
ānanda — blaženost/láska
ananta - neomezené
amala – zbavené všech myslitelných nedokonalostí
Neupínat pozornost k všem myslitelným nedokonalostem, které se v mysli objevují, je to, co osvobozuje od zajetí mysli.
Než o někom myslet negativně, je lepší si o něm vůbec nic nemyslet, Pedrito.
Mysl nezbavená všech myslitelných nedokonalostí nedovolí, aby to, co je, bylo láskou, tím pádem nedovolí poznat blaženost a pravdivou skutečnost.
Pedrito píše:Ta bezděčná láska zas banuje všechno mý připojení. Aniž sprostý. To abyste lidi věděli, jakou sprostotu si tahle hříčka přírody v sobě nese.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 246 návštevníků