Kdyby ses neidentifikoval se svým egem, které je nositelem karmy, tak by ti to bylo víceméně u prdele.
Všiml jsem si zajímavého biofyzikálního jevu.
Slova a věty - taková nehmotná záležitost přicházejí z obrazovky prostřednictvím tvých očí do mozku a ten z nich vyrábí sračky či hovna.
Trini píše: Nedokáže se s tím srovnat, že jsi mnohem dál než on.
Trini píše:Trini píše: Nedokáže se s tím srovnat, že jsi mnohem dál než on.
Zřejmě se cítí být povzbuzen, že ho Honzam prohlásil za svého mistra, a tak ted' zkouší zpracovat Pedrita. U Alaji a u mne neuspěl.
vostalpetr píše:Trini píše:Trini píše: Nedokáže se s tím srovnat, že jsi mnohem dál než on.
Zřejmě se cítí být povzbuzen, že ho Honzam prohlásil za svého mistra, a tak ted' zkouší zpracovat Pedrita. U Alaji a u mne neuspěl.
At si k němu Honzam klidně jde,
já nejsem pro nikoho mistr,
já jsem mistr pouze sám pro sebe,
navíc,
já už roky nepíšu o uvnitřnování,
jde to bokem kolem mě a rozhodně bych k tomu nikoho nenaváděl...
vostalpetr píše:To je u těhle paznehtů normání,
Trini píše:vostalpetr píše:To je u těhle paznehtů normání,
Právě dostal psotník.
vostalpetr píše:Tvůj problém,
mně to je u prdele,,,
Trini píše:Trini píše: Nedokáže se s tím srovnat, že jsi mnohem dál než on.
Alaja píše:Trini píše:Trini píše: Nedokáže se s tím srovnat, že jsi mnohem dál než on.
Tak málo znáš Honzama?
Trini píše:vostalpetr píše:To je u těhle paznehtů normání,
Právě dostal psotník.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 223 návštevníků