Pedrito píše:Jak vůbec někdo přišel na to, že je tu iluze?
Pedrito píše:Vyliž si s tou ai ty kokot riť.
Jana píše:Dokud nepoznáváš, kdo skutečně jsi, nemůžeš ani náhodou tušit, kdo jsem.
Něco takového nenapíše někdo, kdo je míruplně šťasten, kdo zakouší jednotu všeho, blaženost existence, Boží království, dokonalost světa Probuzených.
Ten, kdo se probudil, poznává, že sen, je sen a skutečnost je skutečnost. Tím pádem rozpoznává, co se jen jako skutečnost jeví a je snové
armin píše:Jana píše:Dokud nepoznáváš, kdo skutečně jsi, nemůžeš ani náhodou tušit, kdo jsem.
Já poznávám, kdo jsem a tak moc dobře poznávám i kdo jsi ty. Ale doopravdy, konkrétně, ne teoreticky. A když ti to někdo ukáže - kdo a jaká jsi, tak to nechceš vidět, slyšet a tak ho zabanuješ.
Tak taková ty jsi.
Služebnice svých iluzí, iluzí o sobě a o světě..
Farizejka a pokrytec.
Pedrito píše:Hele, kdyby to tady náhodou skončilo. Tak http://www.posezenicko.site
Jsi vítán. bla bla bla.
vostalpetr píše:Pedrito píše:Hele, kdyby to tady náhodou skončilo. Tak http://www.posezenicko.site
Jsi vítán. bla bla bla.
Tak díky,
Ale znáš mě,
Já jsem tak blaženej až jsem vulgární,
Takže bych ti to tam asi poněkud zvulgarizoval..
vostalpetr píše:
Která se dle návodu veleblba Ježíše chtěnym voblbuje
..
Jana píše:vostalpetr píše:
..
Pane jo, to musíš oplývat podle toho mimořádnou veleinteligencí, když se Ti v ní jeví Ježíš jako veleblb.
Nedivím, se, že se podobným způsobem díváš i na Eduarda Tomáše, Ramanu, Nisargadattu....
Jana píše:vostalpetr píše:
..
Pane jo, to musíš oplývat podle toho mimořádnou veleinteligencí, když se Ti v ní jeví Ježíš jako veleblb.
Nedivím, se, že se podobným způsobem díváš i na Eduarda Tomáše, Ramanu, Nisargadattu....
Pedrito píše:Jana píše:vostalpetr píše:
..
Musíš znát souvislosti a vidět náturu v druhých. Jinak jen předeš ze svého, co ti voní. Ale druhé tím nepochopíš.
To je setrvávání v svatém egu.
To není na oko hezký, že Petr posílá guru do prdele.
Ale vidí proč, jaký to může mít dopad...
A ty jsi toho zářnou ukázkou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník