Nic co bylo na této cestě započato, není ztraceno.....
vostalpetr píše:
- Kód: Vybrat vše
Nic co bylo na této cestě započato, není ztraceno.....
No právě
Proto je nejlépe nic nezapočivat
Pak by se to nemuselo ztratit..
není podněcování k válce ale snaha válce v Evropě předejít a válku na Ukrajině ukončit - ale ne kapitulací napadené Ukajiny.
Prokremelským kritikům se to samozřejmě nelíbí. Když chce někdo brát Putinovi chutné sousto na které si celou dobu brousí zuby.
armin
Poděkoval: 35
Poděkováno: 82-krát v 78 příspěvcích
vostalpetr píše:
Ty máš totiž vždy stejný nazor jako naše vláda
Ať už kovid nebo Ukrajina
Jako kdybychom měli osvícenou vladu
To už je fakt podezřelý a tak se mu vůbec nedivím že do tebe sije...
Rusko a Ukrajina jsou teď pro mne . pro naši bezpečnost velmi podstatné. A lidé jako ty a naši "chimírové" (kapitulanti) na Rusko rádi zapomínají. Rusko zbrojí jako o závod (6,3% HDP), vychovává militantně mládež a u nás 5% HDP pro dlouhodobě podfinancovanou armádu je jako červený hadr pro naše kremrole a "chcimíry".
Prostě musíme s Ruskem držet krok, jinak nás bude vydírat nebo se do nás přímo pustí s celou armádou jako na Ukrajinu, když nebudeme poslouchat.
Čína také stále více zbrojí. Pacifismus se v tomto století bohužel už nenosí a kdo chvíli stál, už stojí opodál.
Tak proto cpu do všeho obsedantně to Rusko.
armin píše:Já s Ukrajinci cítím. Nám také Rusko dalo svobodu a velmi nerad bych byl aby nám ji zase brali,
Jak se jednou ochutná svoboda, už se nechce zpátky do obojku.
vostalpetr píše:armin píše:Já s Ukrajinci cítím. Nám také Rusko dalo svobodu a velmi nerad bych byl aby nám ji zase brali,
Jak se jednou ochutná svoboda, už se nechce zpátky do obojku.
A to sis za ty roky nevšimnou,
Že se furt něčím straší ?
Nejdříve imperialismem a chudobou kapitalismu,
Pak kovidem
A teď Ruskem...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků