armin píše:
Já jsem o sobě nikdy nepsal, že jsem osvícený.
Trini píše:armin píše:
Co zas kecáš? Psal jsi, že jsi svůj probuzený stav konzultoval s Tomášovými.
armin píše:Trini píše:armin píše:
Co zas kecáš? Psal jsi, že jsi svůj probuzený stav konzultoval s Tomášovými.
To sis trochu popletla. o probuzení nebyla řeč.
Trini píše:Co se tak hloupě vymlouváš? Nazval jsi to probuzený stav a M. Tomášová se prý ptala, proč zrovna ty. Zřejmě tušila, že něco nesedí.
[/quotePetr asi také nic takového o sobě nepsal. Ale na rozdíl od druhých si nepřipouští pochybnosti o tom, že to teď vidí "správně" a druhým nadává, když to někdo vidí jinak než zrovna on. O názorech druhých se vyjadřuje, že serou hovna a podobně. To sis ještě nevšimla?
vostalpetr píše:
z toho pak pramení agresivita, fanatismus, voblbování se duplikáty jako je nějaký soucítění, vztahy, pokora, láska či srdce,
pokud je to přirozené, tak se o tom v podstatě nemluví (je to přirozené, proč o tom mluvit ??? že máš dvě nohy taky nikomu nesděluješ)
vostalpetr píše:
proto taky každého vodkazuji k jeho individuální karmě,
vostalpetr píše:z toho pak pramení agresivita, fanatismus, voblbování se duplikáty jako je nějaký soucítění, vztahy, pokora, láska či srdce,
pokud je to přirozené, tak se o tom v podstatě nemluví (je to přirozené, proč o tom mluvit ??? že máš dvě nohy taky nikomu nesděluješ)
ale pokud je to převzaté, pak tě to tlačí do prdele...
Tak už jsem pochopil co ty myslíš dycky tou prdelí - individuální karmu
vostalpetr píše:
jenoduše to znamená že máš pustit ta hovna, kterými jsi se voblbnul a jen se vrátit k sobě...
armin píše:vostalpetr píše:
jenoduše to znamená že máš pustit ta hovna, kterými jsi se voblbnul a jen se vrátit k sobě...
To už se dávno stalo.
vostalpetr píše:
To už se dávno stalo.
Ty seš posedlej nějakejma cizíma návodama a nedovedeš si ani představit, že to může být jinak.
Pro mne je to naopak docela přirozené opustit to a vydat se vlastní cestou.
Ale podle toho, jak zareguje na trknutí tak mi tím otevře dveře do své duše (za tu svoji "personu").
[/quoteKdyž někdo řeší mne, tak já zase řeším toho druhého.
To je takový vzájemný tanec. Nic víc. ani žádnou energii to nestojí. Je to výměna energií.
armin píše:Nápodobně ve větším.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 197 návštevníků