Pedritto

naše první fórum... :-)

Re: Pedritto

Příspěvekod vostalpetr » úte 05. led 2021 13:45:28

Tak to nevím,

ale o Savu platí totéž co vo kravách :

Dobrý sluha ale zlý pán

PS:
Ostatně kdyby v Indákově furt neřešili problém se svatostí krav,
neměli by s krávama vůbec žádnej mentální problém...
vostalpetr

Příspěvekod Trini » stř 06. led 2021 15:08:26

Pedriito píše:Huž jsem to tu psal (čti pozorněji, pak se ti to vybaví, pač tu bezpochyby není nic, co bys nepřečetla.), že jsem komunikativní, a že mi nedá nereagovat hl. na Petra Vostála, pač je s ním prdel. No Petr je každou chvíli ve vyhnanství, a na jeho osadu nefunguje vstupní brána...
A taktéž jsem několikrát psal, že mě nezajímaj citace, nybrž to co ta moudrosloví, s kým udělaj, to jak komu rozšíří vlastní obzor a tedy i projev, aniž by se stal pouhým prezentátorem vyčteného. Tohle všechno, dávno tomu, na mě dýchlo z upanišád, vše následné už je jen variacemi toho, a nemám potřebu se tím donekonečna utvrzovat, natož to používat jako poučky v diskuzi. Ale neboj, dlouho ti tu tuším zas strašit nebudu. A obejde se to i bez banu.

Obrázek
Trini

Příspěvekod vostalpetr » stř 06. led 2021 16:37:48

To víš, Jana si prostě votevřela

PORADNU

MÍSTO SETKÁVÁNÍ TĚCH, KDO HLEDAJÍ ODPOVĚDI NA SVÉ OTÁZKY S TĚMI CO ZNAJÍ VODPOVĚDI

Jakmile tam vlezeš, seš zařazen do kategorie těch co se ptají,

a i když nemáš žádnou otázku, je ti odpovězeno na všechny votázky na který jsi se neptal,

páč Jana má to uvědomění, zatímco ten druhej se pouze zmítá v mysli utrpení...

Tady bychom to měli taky přejmenovat, nejlépe na

KRÁSNÝ ZTRÁTY

nebot se nám zde co chvíli ztrácej nejen reakce, ale dokonce i moderátoři,

budu muset prostě napsat Petrovi aby to tu přejmenoval na

petr@inspiruj.cz
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » stř 06. led 2021 16:39:48

vostalpetr píše:Jakmile tam vlzeš, seš zařazen do kategorie těch co se ptají,

:D

Tímhle jsi mi cosi připomněl....pražské scientology.....přesně takto se chovají....a co víc, okamžitě jsi považován za člena jejich komunity ...zapíšou si tě do seznamu...(aniž by se obtěžovali ti to sdělit) ...
Alaja

Příspěvekod armin » stř 06. led 2021 17:24:54

vostalpetr píše:To víš, Jana si prostě votevřela

PORADNU

MÍSTO SETKÁVÁNÍ TĚCH, KDO HLEDAJÍ ODPOVĚDI NA SVÉ OTÁZKY S TĚMI CO ZNAJÍ VODPOVĚDI

a i když nemáš žádnou otázku, je ti odpovězeno na všechny votázky na který jsi se neptal,

Já bych tak nedramatizoval.
Jestli ti někdo něco smaže, vidíš to na moderátorském panelu (jak jsem se přiučil)

A když vlezeš na poradnu zdarma, tak se tam můžeš setkávat kdy chceš a s kým chceš a jak dlouho chceš - teda pokud se chováš slušně - tj. v souladu s tamními požadavky na chování se.
Kdybys byl třeba u nás v Brdech na návštěvě a sral nám tam na koberec, tak bych tě také hnal sviňským krokem.
U vás doma by to bylo jinak?

To je předpokládám základní anarchstická zásada - tvoje svoboda končí tam, kde začíná moje svoboda. A nebo to mají anarchisti nějak jinak?
armin

Příspěvekod Trini » stř 06. led 2021 17:31:31

armin píše:Kdybys byl třeba u nás v Brdech na návštěvě a sral nám tam na koberec, tak bych tě také hnal sviňským krokem.

Vypadá to, že nejsi moc inteligentní. Tvůj domov je pro tebe a tvojí rodinu. Jestli tam někdo přijde na návštěvu nebo ne, není vůbec podstatné.

Ale veřejné forum je pro členy, kteří si tam povídají. Bez nich to žádné forum není. Jestli někdo vidí forum jako svůj domov, tak at' si otevře privátní forum a nikoho tam nepouští. :lol:
Trini

Příspěvekod Trini » stř 06. led 2021 17:34:13

vostalpetr píše:To víš, Jana si prostě votevřela

PORADNU

Bohužel je to tak. Snaží se z toho dělat svůj ašrám, jak správně předpověděl Honzam a byl za to okamžitě banován. :roll:
Trini

Příspěvekod vostalpetr » stř 06. led 2021 18:00:13

Kdybys byl třeba u nás v Brdech na návštěvě a sral nám tam na koberec, tak bych tě také hnal sviňským krokem.

To chápu, ale když už máš na tom koberci nasranejch hoven hromadu,

tak proč by ses měl čílit když ti tam náký hovno přidám...

Samozřejmě můžeš klidně tvrdit vo tom svým zasraným koberci, že je úplně novej, 1. jakost, žádnej sekáč,

ale já vidím, že ten její kobereček je zesranej strachem ze smrti a utrpení...

Prostě si ten koberec posrala sama...
vostalpetr

Příspěvekod Trini » stř 06. led 2021 18:05:21

vostalpetr píše:

To chápu, ale když už máš na tom koberci nasranejch hoven hromadu,

tak proč by ses měl čílit když ti tam náký hovno přidám...

:lol:
Trini

Příspěvekod vostalpetr » stř 06. led 2021 18:26:06

Alaja píše:

Tímhle jsi mi cosi připomněl....pražské scientology.....přesně takto se chovají....a co víc, okamžitě jsi považován za člena jejich komunity ...zapíšou si tě do seznamu...(aniž by se obtěžovali ti to sdělit) ...

Tím jsi mně něco připomněla,........státní dobrosery..........přesně takhle se chovají......a co víc, jakmile se narodíš jsi považována za občana....zapíšou si tě do seznamu (a přidělej koncentráční číslo)....aniž by se vobtěžovali ti to sdělit...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » stř 06. led 2021 18:27:10

armin píše: koberec...

A psa máte?
Alaja

Příspěvekod Alaja » stř 06. led 2021 18:30:05

vostalpetr píše:
Alaja píše:

Tím jsi mně něco připomněla,........státní dobrosery..........přesně takhle se chovají......a co víc, jakmile se narodíš jsi považována za občana....zapíšou si tě do seznamu (a přidělej koncentráční číslo)....aniž by se vobtěžovali ti to sdělit...

Když bydlíš a máš připojenou elektřinu a el.hodiny, tak musíš platit poplatky na provoz vysílání rádia a televize, i kdyby jsi rádio a televizi nikdy neměl... :lol:
Alaja

Příspěvekod vostalpetr » stř 06. led 2021 18:35:03

Ano, to jsou ty výhody kolektivismu,

proto taky mám u sebe pouze solární panel, na svícení mně to stačí a na vaření mám plyn

a rádio mám na baterky...

Vždycky když ho poslouchám, tak si připadám jak náš dědek, když za Hitlera poslouchal "Volá Londýn"
vostalpetr

Příspěvekod Trini » čtv 07. led 2021 13:25:57

Pedriito píše:Já hru na důkazy s tebou hrát nebudu, za prvý nejsem fízl. A za druhý, pokud nereaguješ přímo na mě, tak já jsem schopen louskat tvý příspěvky stěží do poloviny. Takže probírat se tvými minulými vstupy, kde někomu vyměřuješ iluzi oddělenosti, by byl pro mě čirý masochismus :D Buď sis svého počínání vědoma, nebo nevědoma. Tak jako tak, zatím nikdo tvé přesvědčení nemůže přeinspirovat, i když to semtam budou zkoušet, ti kterým tvůj osud není ukradenej... Howgh.

Jana píše:
Pedriito píše:.... já jsem schopen louskat tvý příspěvky stěží do poloviny.

Z toho si nic nedělej, kdysi se mi něco takového přihodilo při četbě Aštávakragíty.

:lol: :mrgreen:
Trini

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. led 2021 14:08:40

No já tomu taky nerozumím ani z ploviny, jak je todlencto možný ?

5. I světec, který poznává ve všech tvorech sebe sama a všechny tvory v sobě samém, pohybuje se ještě - jaká hádanka! v pocitu ,,mé"

Ale tomudle rozumím :

11. Ó já - jsem hoden uctívání! Pro mne není zániku, budu trvat i tehdy, až zaniknou všechny bytosti světa, od nejvyššího Brahmy až po poslední stéblo trávy.
12. Ó já - jsem hoden uctívání! Jsem samojediný, a i když jsem zaklet v těle, přece nikam nejdu a odnikud nepřicházím: vším pronikaje, klidně stojím.
13. Ó já - jsem hoden uctívání! Nikdo se mi nevyrovná v dovednosti, nesu vesmír, aniž se ho dotýkám tělem.
14. Ó já - jsem hoden uctívání! Nemám nic, a přece mám všechno, co patří do oblasti mysli a řeči.

Už vím vodkud jsi to zase splašila ty potrhlá krávo, že jsi chtěla uctívat,

no nasrat, nasrat !!!
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. led 2021 14:13:38

Při dočtení knihy se najednou objevilo jasno: "Tohle, co je, je to, o co jde. Víc to nepotřebuje."

A v tomhle poznání se rozhostila Boží milost a jasno, že není třeba o nic víc usilovat.

:D :D :D

To je píča potrhlá,

je jí jasno...

kdyby ji bylo jasno aspon to, že musí realizovat to "neusilování",

ale velekunda plná hovadin již vo nic nemusí usilovat, píča blbá,

jí je jasno....
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. led 2021 14:16:46

Prostě o uvolnění, dáš absolutní svobodu svému nitru, všemu v něm, sobě.. Pustíš vše, co sis dosud držela, jako své. To je to poslední, co ty jako osoba můžeš uskutečnit. Dát svobodu. V tom je vše, odpuštění, soucit, odevzdání, moudrost, nespoutatelnost, odvaha, láska.... To je vstup. Meditace sama už je mimo osobní režii. A mimo slova. Můžeš pojímat až zpětně. Protože v nejhlubší meditaci být pernametně nemůžeš, pokud nějako funguješ ve společnosti, v práci, v rodině, na fóru :D Ale úplně mimo meditaci už taky ne, jak jsi jednou ochutnala..

To nejde,

tedy nejde to tehdy když si někdo udělá duchovní vasánu,

toho se zbavit je téměř nemožné, furt ji bude i v tom uvolnění naskakovat to její štěstí,

toho se kráva už nikdy nezbaví...

Je absolutně mrtvá, duchovně mrtvá...

PS.
Prostě mrtvá kráva...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. led 2021 14:23:40

Jsi se zapškl :D Když máš rád svobodu, máš rád i svobodu druhých, ať už v ní dle tebe blbnou jakkoliv.

Ses asi posral, kvůli druhým bych tedy neměl mít rád svou svobodu ???

Prostě taky budu blbnout jakkoliv(nejlépe dle těch druhých debilů)

Když se do mě někdo sere naseru se do něj taky...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. led 2021 14:33:34

Je to Boží přístup.

...Tedy jsem začal považovat vše za dobré, neb On to učinil.

....A On mi to vracel objasněné, osvětlené Jeho Moudrostí. Z toho mi přišlo poznání: přestal jsem myslet na Něj a začal jsem myslet Jím, jednat Jím, mluvit Jím. Přestal jsem jít cestou k Němu a rázem jsem se postavil na Jeho stanovisko.

Byla to naprostá katastrofa. Celý svět, celé mé vědění, celé mé já se rozbilo na cimpr campr, že z toho byl úplný otřes, zemětřesení. A tu jsem poznal v okamžiku, jak je to hrozně jednoduché k Němu dojít. Prostě – vyhodit sebe sama, celou dušičku i s tělem, se vším, s myšlenkami, s vůlí, s touhou, plány, se všemi ctnostmi a nectnostmi, hříchy a dobrými skutky – to jest změnit vědomí, přestat mít vědomí lidské, vědomí oddělenosti, dvojnosti a dosadit na trůn Jeho Vědomí....
viewtopic.php?f=302&t=8607

Ty blbá píčo, to je Drtikolův přístup,

copak si Bůh může myslet že je to dobré ???

Leda tak v Bibli a tvý debilní hlavě, to vyjde taknějak nastejno, stejný hovno...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. led 2021 14:38:03

Proto má podle mne daleko blíž k Poznání ten Návštěvník, který napsal: "A přec je mi daleko bližší přístup lidský, než-li božský."

Neblbni, to že náká blbka voznačí něčí lidský přístup za božský, to vůbec neznamená že je to božský přístup,

božský přístup je lepší než ten lidský, je postavenej na meditaci a uvolnění mysli,

zatímco lidskej přístup je postaven na zaměřování pozornosti na podkladě mysli...
vostalpetr

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný