Asi ti to není putna.
Ale jo je, jen se mně to moc nelíbí ale rozhodně nejsem proti...
Kdybych byl vyloženě proti, tak jako kdokoliv jinej, tak bych byl prostě proti...
Asi ti to není putna.
vostalpetr píše:
Tedy kdyby byl někdo výslovně proti, tak si to pak budeš muset vyřídit s ním, ale jak se zdá nikdo není...
Trini píše:
Napsala jsem mu i e-mail.
Trini píše:Doposud tady byl a je administrátor šéf Petr, ale ten na to zřejmě nemá čas ani náladu, asi ani na to, aby mu někdo posílal maily, že má někoho registrovat.
Petr píše:Je to tam. Pedro by mel byt v adminske skupine spolu se mnou a vostalem.
Chovejte se tu ale slusne .
Pedro píše:vostalpetr píše:Mně je to jedno, tedy moc se mně to nelíbí,
ale jestli chceš admina a nikdo není výslovně proti, tak proč ne...
Tedy kdyby byl někdo výslovně proti, tak si to pak budeš muset vyřídit s ním, ale jak se zdá nikdo není...
Twl, sotva sem vlezu, díky Petře, která si dala tu práci, a otravovala kvůli mě majitele stránek, tak ty mi nabízíš že se mám starat o registrace, a zdálo se mi že to myslís vážně. A když ti to odkejvnu, tak se mi jevilo, že máš z toho i radost. A teď tu zacneš mlet, že je ti to jedno.
K těm registracím, když se prostě na stránku chci registrovat, tak se registruju a čekám že si i zaregistruju. A ne že budu vypisovat s adminem o nějaký aktivaci. Dokud tohle nebude fakčit, tak je to dost k hovnu. Což ti je jasný, a proto jsi mě to taky nabíd. Pokud ti to je putna, tak víš co se ti na to můžu...
Petr píše:Trini píše:Doposud tady byl a je administrátor šéf Petr, ale ten na to zřejmě nemá čas ani náladu, asi ani na to, aby mu někdo posílal maily, že má někoho registrovat.
Ja to beru tak, ze abyste meli nekoho, kdo tu je casteji, nez ja a muze vam pomoct treba schvalit ty registrace, nebo i upravit/vylepsit forum nebo nejake nastaveni, pokud bude potreba.
vostalpetr píše:Co žvaníš, přišel jsi s tím ty. A slíbil mi lepší karmu
Sliby chyby,
chtěl jsem vyhovět Petře a tebe hned potrestat za to, že jsi se nechal Petrou zaregistrovat...
Trini píše:Pedro, už prý ta admin práva máš a jsi společně s Petrem (šéfem) a Petrem (Vostálem) administrátor.
Zakázané registrace: viewtopic.php?f=2&t=524Petr píše:Je to tam. Pedro by mel byt v adminske skupine spolu se mnou a vostalem.
Chovejte se tu ale slusne .
Asi jsem to tady nechtěně pořádně zamotala.
Pedro píše:Ale nojo porád. Tak teď víme jak to je. A uvidíme, co se s tím dá dělat.
Pedro píše:No, tak jsem to okouk, a smajlíci bohužel přímo instalovat nejdou, tohle fórum to neumí. Musel by nějaké sady Petr fyzicky nahrát do programu na hosting, a odtud by pak šly přes adminstraci přidávat do fóra, či z nich vybírat jednotlivě. To samý motivy vzhledu. A další doplňky, nebo jsem tu možnost jestě nenašel.. Takže co můžu - sledovat registrace. A mazat spamery (postupně je všechny promažu, a bude tu od nich čisto. Ten antispam by šel možná vyřešit nějakou rafinovanou otázkou, na kterou by cizokrajní spameři nebyli schopni odpovědět. A správnou odpověď zmínit třebas v "Pokynech pro registraci".. Ale když to budu pravidelně sledovat, a promazávat a aktivovat, tak toho možná netřeba...
Ale o čem by sis pak s kým psal, kdyby byli všichni ty?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků