Čoveče, pro tebe je to slovo koncentrace jak hovno od holuba na nose.
Ale, co bysis bez tý schopnosti soustředit se počal? Bys nezašrouboval ani šroubek.
Natož vnínat nějaký spontánno. Prostě je to přirozeně spojitý - myšlení - koncentrace - meditace.
Kde by bylo asi jedno bez druhýho? No v prdeli.
Cože? No a jakej je v tom rozdíl? Abys moh zkušenost pustit, musíš ji zažít. Tedy i to vědění a blbnutí...
salmo1cz píše:No, je dobrém resp.vhodné celou tu filozofii alespoň v náznaku osvětlit.Jinak se budete neustále motat v kruhu.Nemusíte nic a celkem nic se ani nestane.Celá ta filozofie je postavena na sklizni.No a člověk má potřebu být sklizen a postoupit kamsi dál resp.jako multidimenzionální bytost jinam anebo ne.Pokud vzejde jako zrno postupuje dál.Pokud nevzejde jako zrno, bude na konci kalpy rozemlet a v další kalpě se to má celé opakovat.Nic více nic méně.
A toto celé okolo má pouze posloužit jako návod resp.má to osvětlit, osvítit cestu.
No dyk jo, tak proč na to uvědomění, kterýmu (přirozeně) musí předcházet nějaká pozornost, furt nadáváš? Že to někdo odhalil a dělá to cíleně, a říká si, ha, jsem něco odhalil! No a, však ty sis to taky kdysi říkal.. A jestli ne, tak snim svůj klobouk
Ale no jo furt. Ona už ta Jana taky ztrácí dech (i když jestli si tohle přečte, tak asi zas naskočí).. I Miroslav se fórově uklidnil.
To je blbost, láska ani pravda za idioty nemůžou.
Pedrito píše:Já nevím, co na tom furt chceš zaplašit. Jana je Jana, a Miroslav je Miroslav. A ty seš doprdele ty. Tak jsi jim řek, co si o jejich projevu myslíš, a co? Nic. Jana bude furt Jana, Miroslav Miroslav a ty ty, atd. Nikdo z vás nikomu vzájemně nic nenaočkuje, to je přece jasný.
Pedrito píše:vostalpetr píše:Jo to kdybych věděl,
já bych to chtěl mít tak, naopak a ještě jinak,
ale hlavně už aby bylo jaro...
Kurva, se zamysli, a udělej z toho fórum s velkým F
Pedrito píše:Ahoj Trini, já se teď odmlčím, páč jedu mimo civilizaci. Když nikdo nemá návrhy, na rozšíření fór, tak ok, tím míň práce pro mě. Je to Vostálovo fórum, a tak trochu všech, ne moje. A zdá se že je to všem putna a Vostálovi nejvíc. To motto nahoře dám ještě dnes pryč, ať tam do března nestraší.
Tak čau za měsíc a dík všem za inspiraci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 155 návštevníků