Re: Zápisník zmizelého
Příspěvekod armin » stř 27. led 2021 19:40:09
A ono to Poznání ty duchovňácký vysloužilce valstně už moc nezajímá. Z toho už vyrostli, to už "mají" a dál to nevede.
Kdybychom to vzali volně podle šesti říší ega, tak pokud se ego v mládí pustí na duchovní cestu a není tou dochovní cestou překonáno, tak se dostane více či méně do nebeské říše - nějaké té duchovní zkušenosti. Tu, pokud si přivlastní, tak pokračuje do "říše" žárlivých bohů - to je to soupeření na duchovních fórech - tihle jsou na fórech nejpočetnější a pak mnozí pokračují skokem přeš lidskou říši - která je už neuspokojuje, do říše zvířecí. Do toho Vostálova Wu Wei, tedy nic si neuvědomovat, jednat spontánně, tedy podle v souladu se svými hnutími - vasanami a instinkty. To je přeci to nejpřirozenější. Zvířata jsou to nejpřirozenější. Na co nějaká "duchovnost". To už mám přece za sebou (neúspěšně)
To je výsledek toho jedu duchovního materialismu - přivlastnění si duchovní zkušenosti. Na duchovní cestě je to velké pokušení a výsledek toho přivlastnění je jako dýka vražená do krku.
Duchovní cesta není dálnice.
Vejděte těsnou branou; prostorná je brána a široká cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kdo tudy vcházejí.
Těsná je brána a úzká cesta, která vede k životu, a málokdo ji nalézá.
Já jsem ti neříkal že máš zmizet, já jsem ti říkal že máš jít do prdele,
což znamená ty čuráku, že se přestaneš voblbovat Poznáním podobně jako se Jana voblbuje Láskou,
ted tady máme jednoho pablba co zmizel a proto se honí za poznáním a jednu blbku která je ničím a proto furt nahání lásku,
a oba dva tomu říkaj Pravda...
No vy dva jste pěkný katolický kundy !!!
A bláboly nějakýho Ježíš jak dobře víš mám u prdele, mě fakt píčoviny nezajímaj,
s tím si zajdi za papežem...