vostalpetr píše:A ještě proč bychom něco museli - abychom co? nějaký cíl, záměr, zisk?
No tak se to neuč a dál se plácej v uvědomování,
vždyt to děláš stejně celej život a proto taky víš o bdělý pozornosti hovno,
takže nejdřív se to musíš naučit kundo tomášovská,
než si se mnou o tom budeš moct povídat,
prozatím jsi jen duchovní kripl s uvědomování...
Takže, ty musíš...
vostalpetr píše:To víš, na blbý votázky blbý vodpovědi...
V tom se na mě můžeš spolehnout...
vostalpetr píše:Snažíš se, ale je ti to hovno platný,
páč jsi blbá kunda,
co umí hovno,
a snad si nemyslíš ty kriple vyprcanej, že jsem povinnej ti furt dokola dokolečka něco vysvětlovat ???
Tebe stačí pouze dokola a dokolečka posílat do prdele,
je to stejný jako u Jany
poslání do prdle je pro tebe prostě ta nejlepší vodpověd...
Už jsem měl pocit, že se v tobě naštěstí mýlím - jak si tady začal docela pohodově.
vostalpetr píše:snad si nemyslíš ty kriple vyprcanej, že jsem povinnej ti furt dokola dokolečka něco vysvětlovat ???
kdybys nepotřeboval mít jen furt navrch
Trini píše: Přesto se pozná, kdo to popisuje z přímé zkušenosti a kdo ne. Např. Nisargadatta. A M. Tomášová to taky pěkně popsala na jednom videu. Je To živé, jak tam správně říká.
Pedrito píše:Oni právě ti Mistři mluví různě, mnohdy protichůdně, mnohdy dokoce protichůdně i ve svých vlastních statích...
Pedrito píše:Mě taky ne. Znám je z horlivých citací. Jediného Učitele o kterém jsem přečet knihu jako dárek, byl Drtikol. Protože v tom byla upřímnost. Bude asi i jinde, ale to není dárek. Mě stačí ghíta, není tam nic, co by Drtikol neřek, i když to řek pěkně, protože po svém. Což bych opětovně rád zaslech. Vlastní invenci, ne jen papouškování naučeného. To je jak v poezii, je to totéž. (Ne že bych tu psal poezii, na to musí být inspirace). Něco tě musí "vytáhnout" ..
Trini píše:Syn je přesvědčen, že stačí jen znát, jak se táhne, a programátor si s tím poradí a vytvoří dobrý šachový computer.
vostalpetr píše:Jednoduše jsem ty pitominy vopravil tak, aby byly správně a ne pitomě bez ohledu třeba na karmu,
nebo aby třeba nevedly ještě k většímu egocentrismu jak předváděj ti "osvícení" vůči těm "neosvíceným"
Ale i s tím máš velký máš velký problémy na pochopení jak kvůli představě o neomylnosti mistrů. tak i s chápáním duchovna proč zrovna je něco řečeno "osvícenci" zcela na hovno...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 255 návštevníků