armin píše:Koukám,
Už víš, proč se lidí tolik bojíš?
Stejně sem chodíš jen proto, že na poradně je zase pusto a prázdno.....i tvá oblíbenkyně se kamsi schovala...
armin píše:Koukám,
armin píše:Když se v tom zabydlíš a tvoje "těžiště" se posune za ego, pak uvidíš, že ty nejsi ego, a poznáš, co to to ego vlastně je.
armin píše:Trini píše:armin píše:Dobrý člověk vnímá druhé lidi jako dobré, zlý člověk jako zlé.
Kdes na tohle přišel? Ježíš označil farizeje za špatné a že skončí v pekle.
Proto to se dnes slovo farizej používá ve významu pokrytec.
A naopak rozlišoval lidi dobré vůle. Ty k nim bohužel nepatříš.
https://www.youtube.com/watch?v=a48CDhyVJcE
Krysa s poctivou fasádou
Koukám, že jsem ty tvoje husy v nevědomí zase pěkně potrefil.
Jak voni se hned rozkejhaly, potvory...
Alaja píše:armin píše:Koukám,
Stejně sem chodíš jen proto, že na poradně je zase pusto a prázdno.....i tvá oblíbenkyně se kamsi schovala...
Tohle je naprostá blbost. Protože právě to, co vnímáš jako "ty", je ego. A vnímáš to tak, protože jsi ego.
Na tomhle jsi se zasekl, že uvědomování - vidění, porozumění, probuzení atd. je ego.
vostalpetr píše:Na tomhle jsi se zasekl, že uvědomování - vidění, porozumění, probuzení atd. je ego.
Já jsem se na tom nezasek,
já jsem se naučil správně duchovní základy,
takže nezaměnuji já a Já,
stejně jako nezaměnuji štěstí a Blaženost...
armin píše:Alaja píše:armin píše:Koukám,
Já se...
armin píše:Někteří lidé ale mohou být agresivní,
armin píše: Zejména u Vostála bych rád zjistil, co konkrétně způsobuje, že v poslední době tak zblbnul a je takovej zaseklej s tím egem a uvědoměním.
Trini píše:armin píše: Zejména u Vostála bych rád zjistil, co konkrétně způsobuje, že v poslední době tak zblbnul a je takovej zaseklej s tím egem a uvědoměním.
No, vidíš, jak si do Petra pěkně projektuješ to, co je v tobě.
armin píše:Alaja píše:armin píše:Koukám,
Já se lidí nebojím.
Někteří lidé ale mohou být agresivní, když mají nějaký mindrák, kterého se třeba nechtěně dotknu.
Třeba taková Trini - píšu si s Vostálem, jí něco doporučím a když to evidentně nechápe, tak než bych něco vysvětloval, tak jsem sem dal citaci z poradny a ona by mne nejraději začala mlátit.
Takže si k sobě vybírám lidi, kteří jsou v pohodě - hledají Pravdu atd.
S těmi ostatními se bavím jenom na netu.
Tady mne zajímáte vy a Vostál, tak to sem chodím zkoumat. Zejména u Vostála bych rád zjistil, co konkrétně způsobuje, že v poslední době tak zblbnul a je takovej zaseklej s tím egem a uvědoměním.
To bude nejspíš tím, že už nepraktikuje a už jenom teoretizuje.
...tak kde jsi najednou vzal nějaké agresivity a mindráky???Armin: Čistému vše čisté - soudí podle sebe. Ty vidíš všude nějaké bubáky, nečistoty atd. i když tam nejsou. To je tou projekcí.
Já žádné bubáky, nečistoty, zlé záměry atd. v lidech nevidím.
Alaja píše:
Nepovídej....před chvíli jsi přece psal, že........tak kde jsi najednou vzal nějaké agresivity a mindráky???Armin: Čistému vše čisté - soudí podle sebe. Ty vidíš všude nějaké bubáky, nečistoty atd. i když tam nejsou. To je tou projekcí.
Já žádné bubáky, nečistoty, zlé záměry atd. v lidech nevidím.
Prostě jen kecáš do větru a vypouštíš stříbrné větříčky...vlastně...smrádek.... a čekáš, jak kdo na ně bude reagovat.
Vždyť Vostál je na tom vlastně úplně stejně jako Míla, tvá mistrová. .
armin píše:Trini píše:armin píše: Zejména u Vostála bych rád zjistil, co konkrétně způsobuje, že v poslední době tak zblbnul a je takovej zaseklej s tím egem a uvědoměním.
No, vidíš, jak si do Petra pěkně projektuješ to, co je v tobě.
I di ty kecno
vostalpetr píše:Na tomhle jsi se zasekl, že uvědomování - vidění, porozumění, probuzení atd. je ego.
Já jsem se na tom nezasek,
já jsem se naučil správně duchovní základy,
takže nezaměnuji já a Já,
stejně jako nezaměnuji štěstí a Blaženost...
Alaja píše:Mizím do zahradního ašrámu za svým hejnem koček, co také touží po duchovnu, tak zatím pááá...
PS: A víš, že jsou učenlivější než ty, armine? I ta malá koťata....
Ta pozornost na pozornost je skvělá průprava pro to puštění těch duchovních základů a přímé poznání.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků