No, teď už je pro tebe na čase se těch duchovních základů, co jsou vytvořeny pro začátečníky, se pustit.
Já se jich taky nedržím, ale pokud jde o poznání a uvědomění a diskuzi o duchovnu tak je dobré je znát,
a neplest si hovno s kopretinou...
No, teď už je pro tebe na čase se těch duchovních základů, co jsou vytvořeny pro začátečníky, se pustit.
Trini píše:vostalpetr píše:Na tomhle jsi se zasekl, že uvědomování - vidění, porozumění, probuzení atd. je ego.
Já jsem se na tom nezasek,
já jsem se naučil správně duchovní základy,
takže nezaměnuji já a Já,
stejně jako nezaměnuji štěstí a Blaženost...
vostalpetr píše:No, teď už je pro tebe na čase se těch duchovních základů, co jsou vytvořeny pro začátečníky, se pustit.
Já se jich taky nedržím, ale pokud jde o poznání a uvědomění a diskuzi o duchovnu tak je dobré je znát,
vostalpetr píše:No, teď už je pro tebe na čase se těch duchovních základů, co jsou vytvořeny pro začátečníky, se pustit.
armin píše:vostalpetr píše:No, teď už je pro tebe na čase se těch duchovních základů, co jsou vytvořeny pro začátečníky, se pustit.
Když si nebudeš nic uvědomovat, tak by se ti to mohlo snadno stát.
Trini píše:
Tady už je to jen pro pokročilé
Když si nebudeš nic uvědomovat, tak by se ti to mohlo snadno stát.
armin píše:
Myslím, že na to máš na rozdíl od Trini a Alaji, které tě v tom tvém zaseknutí jenom podporují. Protože co by si bez tebe počaly.
Že jo.
armin píše:Von to Petr zvládne sám, nemusíš se snažit mu furt pomáhat.
Alaja píše::mrgreen:
Už jsem zase tady....
Měly jsme výuku prací na zahradě a pak, když začalo pršet, jsme se přemístily do ašramu a věnovaly jsme se lekcím "Teplo rodinného krbu" a "Vaření" ....
Lekci o tom Teple kočky v teple od krbu krásně promeditovaly a v lekci o Vaření....snědly, co jsem pro ně mezitím uvařila.
Trini píše:S Petrem se dohaduj, když tady je. Jinak to nech v klidu, nebo budu reagovat za něj.
Je to tak těžké pochopit?
armin píše:a mohu ty jeho případné hlouposti konzultovat s tebou.
Trini píše:Běž už s tím uvědomováním někam. Nejlépe za Janou do Poradny.
Dobré skutky, dobré myšlenky, dobrá slova. Na světě je jen jedna cesta, cesta Pravdy.
vostalpetr píše:Dobré skutky, dobré myšlenky, dobrá slova. Na světě je jen jedna cesta, cesta Pravdy.
Nechci ti do toho kecat, ale dobro neexistuje
a skutky a myšlenky nejsou tvé
a žádná cesta neexistuje
natož aby ještě ke všemu vedla k nějaký Pravdě...
.
A Pravda taky neexistuje, to je pravdivá pravda o Pravdě
((proto taky nikdy nezvítězí))
vostalpetr píše:Nedělekj vlny, prostě to změn na něco rozumný,
třeba
drogy, sex a rokenrol
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 142 návštevníků