vostalpetr píše:No já to mám praxí ověřené, že to, co píšeš, skutečnost nereflektuje, že to jsou tedy chybné teorie.
A jakou praxí ty debile ?
Životní praxí.
Jinak ten debil je v tobě. Já debil nejsem.
Ty to furt nechápeš.
vostalpetr píše:No já to mám praxí ověřené, že to, co píšeš, skutečnost nereflektuje, že to jsou tedy chybné teorie.
vostalpetr píše:Můj svět je zcela jiný než tvůj, já nehledám nic lepšího jako ty,
já nehledám ale ke mně věci přicházejí bez hledání...
A na to jsem pyšný, i když tedy za to nemohu že se mě tak dobře daří, to není má zásluha, to je vosud...
Proto taky nepřebírám představy těch, kterým se nedaří a trpí, to pro mě není duchovno...
armin píše:vostalpetr píše:No já to mám praxí ověřené, že to, co píšeš, skutečnost nereflektuje, že to jsou tedy chybné teorie.
Životní praxí.
Ty to furt nechápeš.
Ke mně také příchází všechno samo, ale já na to nejsem pyšný. Já totiž vůbec nejsem pyšný.
Pýcha totiž předchází pád.
To máš pravdu, že tvůj svět je zcela jiný než třeba můj. V tom mém nejsou idioti, debilové, opičáci, zlí kapitalisti, zlí dobroserové, atd.
Životní praxí.
Ty to furt nechápeš.
Alaja píše:Petr přece léta jezdil provozovat tu svoji praxi do Indie, ale ne v tom náboženském oboru, který praktikuješ ty....
vostalpetr píše:
Tak proč tedy chodíš k volbám, když v tvém světě nic takového není a ty nemáš zapotřebí druhým skrze volby vnucovat své vidění světa ???
Nejspíš proto protože jsi falešnej kokot který si neuvědomuje co a proč dělá...
armin píše:Alaja píše:Petr přece léta jezdil provozovat tu svoji praxi do Indie, ale ne v tom náboženském oboru, který praktikuješ ty....
"Kdo nejdále vychází, nejméně pozná."
Pravda je přece tady a teď. Ne někde v Indii.
Petr je příkladem, jak to cestování za duchovností je houby platné, ztráta času.
Alaja píše:armin píše:Alaja píše:Petr přece léta jezdil provozovat tu svoji praxi do Indie, ale ne v tom náboženském oboru, který praktikuješ ty....
Petr je příkladem, jak to cestování za duchovností je houby platné, ztráta času.
To sedí od někoho, kdo jezdil do Jílového za duchovností, místo aby seděl doma a nalezl jsi to úplně sám....
Alaja píše:armin píše:Alaja píše:Petr přece léta jezdil provozovat tu svoji praxi do Indie, ale ne v tom náboženském oboru, který praktikuješ ty....
t
To sedí od někoho, kdo jezdil do Jílového za duchovností, místo aby seděl doma a nalezl jsi to úplně sám....
armin píše:Já jsem poznal pana Tomáš v Praze - na přednáškách a pak v úzkém konzultačním okruhu v Unitarii. A on mne pozval k nim na chatu do Jílového.
Myslíš, že to je stejné jako jet do Indie, že tam něco duchovního najdu?
Do Unitarie za panem Tomášem mne poslal můj první Mistr, se kterým jsem se seznámil v hospodě na Staré faře, kam jsme s kamarády chodili (na střední škole) filosofovat. A to tak, že si mne on sám "vyžádal" k přisednutí k němu ke stolu. A když se pak po čase rozhodl emigrovat do Švýcarska, tak mne nasměroval do Unitárie za panem Tomášem. V předvečer toho, kdy druhý den odjel do Švýcarska.
salmo1cz píše:Temný zdroj je černý zdroj? Temný, černý zdroj je černý protože obsahuje všechny složky spektra.Proč na konci byl temný, černý zdroj.
To jsem jako nepochopil.
V lidském společenství jsou volby - podobně jako třeba volba předáka normální.
Je to můj malý podíl na odpovědnosti za to, co se ve společnosti bude dít. Nikomu nic tím nevnucuji.
Co ty to máš za problém, že někdo někomu furt něco vnucuje.
Já takový pocit nemám.
Já jsem poznal pana Tomáš v Praze - na přednáškách a pak v úzkém konzultačním okruhu v Unitarii. A on mne pozval k nim na chatu do Jílového.
Myslíš, že to je stejné jako jet do Indie, že tam něco duchovního najdu?
No ono to možná bude tím, že učení Véd není určeno pro dnešního člověka, ale je to fragment učení pro člověka 4 kategorie, tzv.Atlanťana.
Dnešní člověk padl do ještě větších sra... a dostal se do kategorie 3.
Tedy pro člověka 3 kategorie má být vhodné učení sjednocení jak říká ta slečna nebo paní nebo co to je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 247 návštevníků