Alaja píše:salmo1cz píše:Temný zdroj je černý zdroj? Temný, černý zdroj je černý protože obsahuje všechny složky spektra.Proč na konci byl temný, černý zdroj.
To jsem jako nepochopil.
No, byla jsem dost přecpaná tou superextází nirvikaly, moje já bylo odloženo v bezbarvé čiré savikalpě, takže jsem jen vnímala, že jsem tím zlatým světlem. - vědomím, jenž není podobné lidskému, zvířecímu a ani rostlinnému vědomí, je prostě jen....cizí, odlišné.... A pak najednou se vnímání přesunulo na úplný okraj toho zlatého světla, na hranici...s černočernou tmou. Zahlédla jsem kousek "sebe sama", kus obrovské hrbaté brambory ze zlatého světla a za ní jen to černo....
Asi jsem splnila v savikalpě nějaké nutné podmínky a můj pozorovatel byl vcucnut jakousi zhutnělou bublinou ze světla savikalpy do toho světla nirvikalpy.
Proč? Jo, to ví jen ono, to zlaté světlo. Možná té zlaté vědomé bramboře je smutno, třeba touží po společnosti...třeba po nějaké další zlaté vědomé bramboře poblíž sebe...
Nejspíš je v tom obrovském černém oceánu úplně samo....
No a Trini někde psala, že ten černý oceán je vlastně rodič (či tak nějak) té zlaté vědomé brambory......našeho Univerza.....temný zdroj ......že ona se s ním zná....
Rodič no možný to je.Já jsem to černo měl jako závěrečnou frekvenci obrazů.Po odplutí, respektive po rozplynutí mraku se vynořilo černo černý černo a po chvilce se objevilo něco co jsem hned nedokázal identifikovat.
Snad díky tomu, že jsem dělal trochu astronomii jsem po chvilce pochopil, že se dívám na náš vesmír, ale zvenčí.Začal jsem rozeznávat jednotlivé struktury vesmíru, ale nebyla tam žádná vzdálenost, neuvěřitelně podivná xD struktura.Žádný chaos, ale nikdy jsem nic podobného neviděl.
Proč ten obraz byl nevím, ale vím že smysl toho obrazů budu vědět, respektive znát v budoucnu a toto byl jenom náhled.Ani jsem to nijak neřešil, ale když už tady padlo to temno, resp.černo.