armin píše:vostalpetr píše:
protože vy dva jste debilové kteří furt něco dělíte na vnitřní a vnější i když je to stejný ????
Nevím jak Jana, ale ty zase odděluješ ty idioty, co se ti líhnou v mysli od sebe
Všichni ti idioti a ti, co se ti serou do života, celý tvůj život se odehrává v tvé mysli.
Ty odděluješ vnitřní - sebe od vnějšího.
Vše jsi přece ty. Tvoje mysl
Tak vzniká říše pekla - že cítíš "z venku" stále více nějakou agresi, násilí a hloupost, ale ve skutečnosti to není nikde venku, je to tvoje agrese, násilí a tvoje hloupost, kterou si vytváříš.
Z nevědomosti si to rozděluješ na sebe a to ostatní a pak se v tom plácáš, rozčiluješ, stále dokola ve stále větších otáčkách.
Bojuješ sám se sebou...
Vše jsi přece ty.
Ty odděluješ vnitřní - sebe od vnějšího
Nevím jak Jana, ale ty zase odděluješ ty idioty, co se ti líhnou v mysli od sebe
Künži prostupuje naprosto stejnoměrně sansáru i nirvánu a není rozdělena na vnitřní a vnější. Běžná dualistická mysl však rozlišuje mezi vnitřní künži, neexistencí já v člověku, a vnější künži, která je absolutní skutečností veškeré existence. Takové hranice ale künži nemá. Sama ze sebe povstávající moudrost künži prostupuje jak myslí cítících bytostí, tak i všemi jevy a celým vesmírem...
vostalpetr píše:Vše jsi přece ty.
Nikoliv pablbe,
vše je Já ....
Ale v tom tvém špatně napsaném konceptu, případně co ti vadí na tom že jsi debil když tedy "vše jsi ty" ????
Pak zákonitě ty Miroslav musíš bejt ten píčus i to poslání do prdele, takže s čím máš tedy problém, vždyt jsi to ty idiote přímo ty !!!!!
A kopat zmrda do prdele je taky ty, tak si to svoje ty užij ty hnupe !
A říkat, že všechno je Já, je fráze pro začátečníky, kterou ani ještě nechápeš a tak to Já rozděluješ na sebe a ty debily a hňupy kolem tebe.
Tohle vidění a posuzování a posílání se líhne v tvé mysli a je součástí tvého světa.
vostalpetr píše:Tohle vidění a posuzování a posílání se líhne v tvé mysli a je součástí tvého světa.
Fakt myslíš ?
Tak se nauč laskavě meditaci a nevymýšlej sračky s koncetracema a pozorováním něčeho....
Nesváděj svá hovna na mě....
vostalpetr píše:
nebo si snad myslíš že ztotožněné Já se nechová jako debil ???
S čím se to ztotožněné Já vlastně ztotožňuje?
Když tě tak čtu, tak myslím, že ve tvém případě máš asi pravdu.
vostalpetr píše:S čím se to ztotožněné Já vlastně ztotožňuje?
Se svými výtvory které tvoří ze sebe sama a samo sebou,
Kdyby se ti to podařilo, jistě by tě to zklidnilo a "odpýchovalo". A to je základ pro realizaci poznání.
vostalpetr píše:
Já jsem pyšný už jen na to, jak tě ta moje pýcha sere a tlačí do prdele
Mně může být tvoje pýcha úplně ukradená
Je to jen tvůj problém, já tě jen upozorňují, kam tě povede.
Ale to je ti u prdele.
vostalpetr píše:Mně může být tvoje pýcha úplně ukradená
Je to jen tvůj problém, já tě jen upozorňují, kam tě povede.
Ale to je ti u prdele.
Mně je taky ukradená, nebot plátno Vědomí není dotčeno tím, co se na něj promítá...
vostalpetr píše:
Mně je taky ukradená, nebot plátno Vědomí není dotčeno tím, co se na něj promítá...
vostalpetr píše:Mně je taky ukradená, nebot plátno Vědomí není dotčeno tím, co se na něj promítá...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 232 návštevníků