vostalpetr píše:Zrůdnost je ztotožnovat se se svým poznáním a uvědoměním,
to je taková rozšířená duchovní zrůdnost že pak lidé nemají vodtup vod tý svý pravdy,
nemluvě už vo tom, že to pak ještě blbě zhodnotěj,
a jsou pak schopný psát pitomosti jako třeba tůdle Sarana :
"Mé srdce je čisté"
o Janině nirváně nemluvě, ta už nevidí nic jiného nežli své pocity které zaměnuje za SČA...
Ale to se tě netýká, černá magie je vo něčem trochu jiném,
tam je třeba si uchovat tu individualitu, tady takovéto čisté ego aby se mu plnila ta přání...
Což mně přijde jako zrůdnost, pokud tím chce člověk manipulovat s druhými aniž by si to oni měli šanci uvědomit,
to pak je horší než ti manipulanti politici...
No a ty coby žák Tomášových v tom pěkně jedeš v těch manipulacích, tak to by asi mohlo být vono proč tě zrovna nemiluje,
i když furt věří na ty gurui a myslí si že Tomášovi toho byli prosti...
Trini píše:Proč bych se měla těšit? Mnohem lépe by bylo, kdyby ses sám od těch svých zrůdnosti osvobodil.
Ale jsem ráda, že Boží mlýny melou - ty tě z těch zrůdností dostanou, at' budeš chtít nebo ne. Bude ti potom mnohem lépe, i když si to ted' nedovedeš představit.
armin píše:Trini píše:Proč bych se měla těšit? Mnohem lépe by bylo, kdyby ses sám od těch svých zrůdnosti osvobodil.
Ale jsem ráda, že Boží mlýny melou - ty tě z těch zrůdností dostanou, at' budeš chtít nebo ne. Bude ti potom mnohem lépe, i když si to ted' nedovedeš představit.
Ale aby z tebe něco konkrétního vylezlo, na to nemáš, nebo ani nevíš, tak jsi schopna produkovat jenom nějaké "náznaky".
Buď něco vím a dovedu to vysvětlit, nebo raději mlčím a nežvaním.
To vy ženy nedovedete?
armin píše: nebo raději mlčím a nežvaním.
Alaja píše:armin píše:Trini píše:Proč bych se měla těšit? Mnohem lépe by bylo, kdyby ses sám od těch svých zrůdnosti osvobodil.
Ale aby z tebe něco konkrétního vylezlo, na to nemáš, nebo ani nevíš, tak jsi schopna produkovat jenom nějaké "náznaky".
Buď něco vím a dovedu to vysvětlit, nebo raději mlčím a nežvaním.
To vy ženy nedovedete?
Trini píše:Už zase začíná šílet.
Alaja píše:Trini píše:Už zase začíná šílet.
Opravdu začíná ...
Když jsem se ho ptala, co to vlastně praktikuje, tak opáčil něco v tom smyslu, že jsem si to mohla mezi řádky z toho jeho nic neříkajícího občasného psaní sama vyčíst...
A nyní napíše takovou blbinu....
To má asi z toho očkování....
v sobě ono světlo
vostalpetr píše:To máš pravdu,
řešit katolický pytlíkoviny o pýše a pokoře,
to tady za chvilku budeme mastit vodčenáše a boží království na nebi a na zemi :
Koukejte s těma katolicisma mazat na poradnu a s misijní činností nejlépe do Afganistánu !!!
vostalpetr píše:PS.
Ted tady pár dní nebudu, jedu do Prahy, tak jim vysvětli že děti nenosí čáp, ale doručuje je Česká pošta a PPL....
vostalpetr píše: https://www.youtube.com/watch?v=8JwAH83qCwc
ŽIVĚ: Ing. Jiřina Slámová - Obrana proti černé magii
Trini píše:vostalpetr píše: https://www.youtube.com/watch?v=8JwAH83qCwc
ŽIVĚ: Ing. Jiřina Slámová - Obrana proti černé magii
Měla jsem zkušenost, jak se projevuje vliv černé magie. Je těžké to poznat. Je nutné se dostat do velkého odstupu k vlastní osobě, protože teprve potom je možné poznat, že něco je jinak, že se osoba začala projevovat jinak než dřív.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 43 návštevníků