vostalpetr píše:Reinkarnace jsou nesmysl, obzvláště v budhismu jsou reinkarnace nesmysl
armin píše:vostalpetr píše:Reinkarnace jsou nesmysl, obzvláště v budhismu jsou reinkarnace nesmysl
Trini, co ty si o tom myslíš? Co je tvoje zkušenost?
Občas mi píšeš, že abych dosáhl úrovně Vostála, tak to bude až za hodně dalších inkarnací.
vostalpetr píše:armin píše:vostalpetr píše:Reinkarnace jsou nesmysl, obzvláště v budhismu jsou reinkarnace nesmysl
Trini, co ty si o tom myslíš? Co je tvoje zkušenost?
Občas mi píšeš, že abych dosáhl úrovně Vostála, tak to bude až za hodně dalších inkarnací.
Myslím, že to vidí tak, že ji můžeš políbit prdel....
vostalpetr píše:To ani nemusíš, já totiž vím všechno...
vostalpetr píše:armin píše:Trini, co ty si o tom myslíš? Co je tvoje zkušenost?
honzam píše:vostalpetr píše:armin píše:Trini, co ty si o tom myslíš? Co je tvoje zkušenost?
Myslím si, že armin na fóru vystupuje slušně, píše k věci a přispívá k obsahu zajímavými postřehy a zkušenostmi např. nedávné sdílení událostí v Jílovém na chatě. Proč se musí stále dokola setkávat s takhle nepřátelskými reakcemi? Přijde mi, že se to v poslední době ještě zhoršilo a důvod mi uniká. I Alaja už na něj někdy reaguje posměšně a to dřív nedělala.
Uniká mi smysl takových debat. Vím, že nejrůznější fóra často slouží lidem, aby si tam hojili své životní rány a mindráky, ale tady se přeci jen už nějakou dobu známe a mohli bychom vůči sobě zachovávat nějaký základní respekt, i když nám druhý jako osobnost nesedí nebo vadí.
lada píše:Přesně tak, honzame. Taky je mi líto, když diskuse opakovaně, znovu a znovu upadá do nepřátelských projevů těch účastníků, kteří se tu potřebují odreagovávat na ostatních, ber kde ber.
To je důvod, proč už delší čas do zdejší diskuse nepíšu. Nemělo by to smysl.
honzam píše:vostalpetr píše:armin píše:Trini, co ty si o tom myslíš? Co je tvoje zkušenost?
Myslím si, že armin na fóru vystupuje slušně, píše k věci a přispívá k obsahu zajímavými postřehy a zkušenostmi např. nedávné sdílení událostí v Jílovém na chatě. Proč se musí stále dokola setkávat s takhle nepřátelskými reakcemi? Přijde mi, že se to v poslední době ještě zhoršilo a důvod mi uniká. I Alaja už na něj někdy reaguje posměšně a to dřív nedělala.
Uniká mi smysl takových debat.
honzam píše:, že to také odrazuje další potenciální účastníky na fóru
Myslím si, že armin na fóru vystupuje slušně,
Trini píše:honzam píše:, že to také odrazuje další potenciální účastníky na fóru
Pokud máte zájem o další potenciální účastníky, tak to zkuste na inspiruj. Tam je Petr trvale banován.
Petr byl v tomhle foru několik let sám, takže mu asi noví účastnící moc nechybí. Mně taky ne. Alajo, jak je to s tebou?
Uniká mi smysl takových debat. Vím, že nejrůznější fóra často slouží lidem, aby si tam hojili své životní rány a mindráky, ale tady se přeci jen už nějakou dobu známe a mohli bychom vůči sobě zachovávat nějaký základní respekt, i když nám druhý jako osobnost nesedí nebo vadí.
Alaja píše:Takže oba dva se považují za bůhvíjaké osvícence
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků