Jana píše:
Takže, když dám najíst hladovému dítěti a mám radost, že nemá hlad, tak je to zachraňování světa, a když mám jen špatný pocit, že dítě má hlad, aniž bych ho nakrmila, tak je to ten správný soucit?
Nepochopilas.
Jana píše:
Takže, když dám najíst hladovému dítěti a mám radost, že nemá hlad, tak je to zachraňování světa, a když mám jen špatný pocit, že dítě má hlad, aniž bych ho nakrmila, tak je to ten správný soucit?
Alaja píše:Koukám, že poradna je zticha...a ten jejich problém s kočkou se přenesl sem...
Trini píše:Spíš tady funguje ten Honzamův zákon: Když se někde hromadí majetek, tak jinde chybí... žebravé, hladové děti.
Trini píše:Alaja píše:Koukám, že poradna je zticha...a ten jejich problém s kočkou se přenesl sem...
To video s kočkou mne nijak nezajímá, kdo ví, jak je to montované.
Neměla jsem tušení, k čemu se dají zvířata vycvičit :
FCI Dog dance World Championship 2016 – Freestyle final - Lusy Imbergerova and Deril (Italy)
https://www.youtube.com/watch?v=GL3DXJE9UJk
Ano, tak funguje i obecněji. Když se někde hromadí blaženost, tak jinde chybí ... trpící děti. Nirvána existuje prostřednictvím samsáry.
vostalpetr píše:Ano, tak funguje i obecněji. Když se někde hromadí blaženost, tak jinde chybí ... trpící děti. Nirvána existuje prostřednictvím samsáry.
To je asi jako kdybys tvrdil, že někde chybí prostor, protože jinde přebejvá,
ty bys mohl dělat Hitlerovi ideologickýho poradce...
vostalpetr píše:Ano, tak funguje i obecněji. Když se někde hromadí blaženost, tak jinde chybí ... trpící děti. Nirvána existuje prostřednictvím samsáry.
armin píše:vostalpetr píše:Ano, tak funguje i obecněji. Když se někde hromadí blaženost, tak jinde chybí ... trpící děti. Nirvána existuje prostřednictvím samsáry.
Hlavně že něco kecneš, že jo.
Víš prd, nicméně potřeba něco kecnout tě hold pořád ještě drží. To bude nejspíš tím UV, které všechno - hlavně tebe (a Trini) řídí a chodí tě.
Alaja píše:armin píše:Hlavně že něco kecneš, že jo.
Víš prd, nicméně potřeba něco kecnout tě hold pořád ještě drží. To bude nejspíš tím UV, které všechno - hlavně tebe (a Trini) řídí a chodí tě.
https://www.youtube.com/watch?v=sZFliZdXjvw
Hlavně že něco kecneš, že jo.
vostalpetr píše:Honzam nepochybně píše blbosti,
kdyby to bylo správně to co tvrdí, tak by tvůj idiotismus vyvážil moudrost pro zbytek lidí na zemi,
což se ovšem vůbec neděje
a rozhodně to není tím, že bys byl malej kretén...
vostalpetr píše:No já to chápu, asi mám nějakej větší mozek nebo jen inteligentnější,
protiklady paradoxů mně přijdou vcelku normální věcí,
prostě samsára je nirvána...
Jen by mě tedy zajímalo kde kdo vycucal nějakej soucit ???
Honzam nepochybně píše blbosti,
honzam píše:
"Vizualizace" funguje, protože je základním způsobem tvůrčího procesu v tomto hmotném vesmíru.
Vesmír je živá bytost, která používá svou Mysl k tvoření a bytosti z toho stvořené mohou mít stejnou moc v rámci svých hranic.
------------------------
Podle mé koncepce tato Univerzální Bytost používá Univerzální Mysl k tvoření z "Univerzálního Těla". Její Mysl je stvořitel a její Tělo je substance, ze které je svět tvořený jako jeden živý organismus.
Soucit vzniká, když ten princip, že blaženost existuje prostřednictvím utrpení, doopravdy pochopíš a prožiješ.
Jelikož Honzam všechno popisuje z pohledu ztotožnění s Univerzálním tělem, Myslí, musí se jevit všechno, co z tohoto pohledu napíše, jako blbost těm, kdo vnímají realitu skrz ztotožnění s osobní myslí, s fyzickým tělem.
vostalpetr píše:co to má společnýho s duchovnem ???
vostalpetr píše:A co má budhismus společnýho s duchovnem ???
Tam jim jde pouze o útěk před utrpením !
Není tedy divu, že chtěj aby druzí soucítili s jejich utrpením...
vostalpetr píše:A co má budhismus společnýho s duchovnem ???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 237 návštevníků