vostalpetr píše:A nedá se s tím něco dělat, třeba zajít k lékaři ?
Když se tom otevřeně bavím s lékařem, myslí si, že si dělám legraci. Mám vyzkoušené, že se bez radosti a štěstí dá žít. Je to takové svobodnější.
vostalpetr píše:A nedá se s tím něco dělat, třeba zajít k lékaři ?
Jana píše:honzam píše: U mě bylo to emocionálně oploštěné vnímání lékařem popsáno ještě dřív než se mi začaly dít tyhle lidskými měřítky zrůdnosti.
Jestli to není obráceně, že tyhle lidskými měřítky zrůdnosti se Ti začaly dít po tom, co Ti lékař diagnostikoval emocionálně oploštěné vnímání.
Tvá existence je z mého pohledu naprosto dokonalá, jen jsi podle mě nesmyslně uvěřil autoritám, které Tvou existenci podhodnotily.
vostalpetr píše:No jo, je to docela píčovina,
ale na tom není nic k smíchu,
to je totiž ta katolická platforma na jejímž základě se upalovali lidé,
byli totiž pro katolíky ničím...
honzam píše:Je to postupný dlouholetý proces, do kterého jsem měl nakročeno ještě před největšími zdravotními potížemi v letech 2000-2007.
Jana píše:honzam píše:Je to postupný dlouholetý proces, do kterého jsem měl nakročeno ještě před největšími zdravotními potížemi v letech 2000-2007.
Ty největší zdravotní potíže tehdy souvisely s páteří?
Vidíš to, jak máš hlavu plnou všeho možného, vize ničeho už je pro Tebe rovnou představou lidí upalovaných katolíky.
vostalpetr píše:Vidíš to, jak máš hlavu plnou všeho možného, vize ničeho už je pro Tebe rovnou představou lidí upalovaných katolíky.
No jo, vize jsou dost nebezpečný,
zvláště když je někdo píča a považuje je za Skutečnost...
Jakoby nestačila ta ztotožnění o nichž nemá tucha...
Já moc dobře vím, proč takový zasraný voblbovače kopu do prdele...
Alaja píše:vostalpetr píše:
vostalpetr píše:No jo, vize jsou dost nebezpečný,..
honzam píše:Jana píše:honzam píše:Je to postupný dlouholetý proces, do kterého jsem měl nakročeno ještě před největšími zdravotními potížemi v letech 2000-2007.
Ty největší zdravotní potíže tehdy souvisely s páteří?
Asi jo. Byly klasifikovány jako polymorfní. Nejdřív jsem přestal od krku dolů vnímat oblast páteře jako svou, pak celá záda a nakonec zbytek těla. Potom mi bylo hrozně špatně a trvalo to několik let. Změna "k lepšímu" přišla až při odosobnění v prosinci 2007, kdy jsem si přestal uvědomovat sám sebe a prožíval extatické stavy blaženosti.
Jana píše:Chtěla jsem se jen zeptat, Honzame, páteř už nezlobí?
honzam píše:Jana píše:Chtěla jsem se jen zeptat, Honzame, páteř už nezlobí?
Hodně se to zlepšilo. Bolesti hlavy dost ustoupily loni na jaře. Stále fyzické tělo nevnímám jako sebe. V průběhu těhotenství se mi postupně od početí blokuje hrudní páteř a střed hrudníku mám víc necitlivý. Ihned po porodu se to zase začne uvolňovat a získávat citlivost. Nejnáročnější je pro mě období před porodem hlavně kvůli narůstající únavě.
Jana píše:Kdybys potřeboval zlepšit stav páteře, tak něco hodně zajímavého se objevilo.
Nic ve zlém, Petře, ale vypadá to na to, že jsi paranoidní.
Skutečným duchovním probouzením strach nenávratně mizí, protože je jasné, že se není čeho bát, u Tebe se objevuje naopak strach,
což je divné. Měla jsem za to, že jsi mnohem dál.
Tak promiň.
Sem nemůžeš psát nepřihlášený
A když se přihlásíš, tak můžeš pod svým jménem vostalpetr, pod kterým jsi zaregistrovaný, mazat i banovat.
armin píše:Alaja píše:vostalpetr píše:
A co tvoje vize, třeba té brambory. Myslíš, že ji také považuješ za skutečnou a je tudíž nebezpečná?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků