„Od té doby, co lidé přestali věřit v Boha, jsou ochotni věřit kdejaké pitomosti.“
honzam píše:armin píše:Trini píše:
P.S. Ale je fakt jedinečná v tom, jaké dokáže vymyslet blbiny. V tom ji nikdo hned tak nepřekoná. Poslat ji s tím do kabaretu, tak by mohla mít úspěch. Lidé by to považovali za vtipný výsměch duchovnu.
"Varenya je mstivá daéva posedlá lží."
Když jsem si tohle přečetl, hned jsem si vzpomněl na tebe
Trini baví představa, jak se lidé hromadně vysmívají duchovnu.
Trini píše:armin píše:Trini píše:
P.S. Ale je fakt jedinečná v tom, jaké dokáže vymyslet blbiny. V tom ji nikdo hned tak nepřekoná. Poslat ji s tím do kabaretu, tak by mohla mít úspěch. Lidé by to považovali za vtipný výsměch duchovnu.
"Varenya je mstivá daéva posedlá lží."
Nemyslím si, že Jana je posedlá lží, mstivá občas bývá, ale především silně touží, aby ji lidé duchovně uznávali. Zatím jí asi nedochází, že není proč.
vostalpetr píše:Když jsem si tohle přečetl, hned jsem si vzpomněl na tebe
No to já když čtu Miroslavovi názory vo pokoře,
tak si hnedka vzpomenu na jeho jeblý ego, který se domnívá že boha lze dosáhnout nějakou tou svou touhou a svým záměrem,
a takovejhle nabubřelej blb tady mává píčovinama vo pokoře,
to je opravdu k posrání,
jaký hovada běhaj po světe a jak se dokážou voblbovat přímo vopakem svého jednání...
I jeho fanynka Tara mu řekla, že je tebou posedlej.
vostalpetr píše:Když jsem si tohle přečetl, hned jsem si vzpomněl na tebe
No to já když čtu Miroslavovi názory vo pokoře,
tak si hnedka vzpomenu na jeho jeblý ego, který se domnívá že boha lze dosáhnout nějakou tou svou touhou a svým záměrem,
a takovejhle nabubřelej blb tady mává píčovinama vo pokoře,
to je opravdu k posrání,
jaký hovada běhaj po světe a jak se dokážou voblbovat přímo vopakem svého jednání...
Inu katolícj, to byli vždy prvotřdní zmrdi všech zmrdů...
Trini píše:Jo, je opravdovej blb. Už několik let tě prakticky denodenně napadá. I jeho fanynka Tara mu řekla, že je tebou posedlej. Před tím to dělal několik let s Janou. Ale já když si jednou za čas udělám z Jany legraci, protože si výmýšlí obzvlášt' velké blbiny, tak je to podle něho špatně. Ta mstivá daeva posedlá lží je on, proto se mu objevila v mysli. Je fakt hovado, které se voblbuje vopakem svého jednaní.
No seš zkrátka pomatenej, tak hold reaguješ jak reaguješ.
To je hold ta Nirvána a jak by řekla Trini - nemůžeš za to, protože jinak nemůžeš.
Ty jsi zkrátka chozenej.
vostalpetr píše:Já s nirvánou nemám nic společnýho, to přenechám těm co chtěj utýct před utrpením,
já mám hezký ego takže mohu odpočívat na vavřínech pýchy
a nemusím nikam utíkat do nějaký nirvány...
vostalpetr píše:No ale at už tak nebo tak,
rozhodně nemusíš utíkat do nirvány
a hledat někde nějakou výhodu lepčejšího uvědomování...
Vy jste prostě furt na tom uvědomování hrozně závislí, uvědomuješ si to???
vostalpetr píše:No ale at už tak nebo tak,
rozhodně nemusíš utíkat do nirvány
a hledat někde nějakou výhodu lepčejšího uvědomování...
Vy jste prostě furt na tom uvědomování hrozně závislí, uvědomuješ si to???
To jsou jen tvoje představy o druhých podmíněné nějakými tvými nezpracovanými osobními problémy.
vostalpetr píše:To jsou jen tvoje představy o druhých podmíněné nějakými tvými nezpracovanými osobními problémy.
To že jsi debil není můj problém, ale tvůj problém,
ty se musíš vyrovnat se svou hloupostí, duchovní slepotou, pýchou a zacyklovanou myslí,
které se stále vrací to co vyslala...
armin píše:vostalpetr píše:To jsou jen tvoje představy o druhých podmíněné nějakými tvými nezpracovanými osobními problémy.
To že jsi debil není můj problém, ale tvůj problém,
ty se musíš vyrovnat se svou hloupostí, duchovní slepotou, pýchou a zacyklovanou myslí,
které se stále vrací to co vyslala...
No, tohle je jen drobný příklad těch tvých pomatených představ o druhých lidech.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 259 návštevníků