honzam píše:Alaja píše:A co vám brání takto usilovně bojovat na poradně?
Už tam dlouhou dobu nepíšu.
vostalpetr píše:No a jak ti jde ta služba u toho Ježíše ?
Je s tebou spokojenej ???
Alaja píše:No, střídáš to Honzame jak ponožky...
Hele, měl by jsi si pořídit i korán, kdo ví, kdy tu bude...povinný....jo a naučit se ten...rozsypaný čaj....arabštinu...
honzam píše:Alaja píše:No, střídáš to Honzame jak ponožky...
Hele, měl by jsi si pořídit i korán, kdo ví, kdy tu bude...povinný....jo a naučit se ten...rozsypaný čaj....arabštinu...
Korán už mám v češtině. Četl jsem si tam o těch dívkách velkých černých očí, které čekají v nebi.
Četl jsem si tam o těch dívkách velkých černých očí, které čekají v nebi.
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:No, střídáš to Honzame jak ponožky...
Korán už mám v češtině. Četl jsem si tam o těch dívkách velkých černých očí, které čekají v nebi.
A co si s nimi jako ženská počneš?
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:No, střídáš to Honzame jak ponožky...
A co si s nimi jako ženská počneš?
vostalpetr píše:Četl jsem si tam o těch dívkách velkých černých očí, které čekají v nebi.
Vo těch jsem taky něco zaslechnul, jen nevím proč se jim říká hurdisky...
Leda snad že by byly duté a ploché ???
honzam píše:Alaja píše:No, střídáš to Honzame jak ponožky...
salmo1cz píše:honzam píše:Alaja píše:No, střídáš to Honzame jak ponožky...
To je dobře, můžeš porovnat jak skončil ʿĪsā ibn Maryam podle Bible a podle Koránu.Těch pravd je pochopitelně ještě víc, ale pro začátek to bude stačit.
Asi jo, když mě miluje.
honzam píše:Jako mučedník určitě má své dívky velkých černých očí a všechny je miluje.
...dle wikislovníku:
Ze starořecké mytologie, odvozeno od jména korintského krále Sisyfa, který byl v podsvětí potrestán tím, že měl na kopec vytlačit obří kámen, ten mu však těsně před vrcholem vždy vyklouzl a skutálel se zpět.
Tohle je Bytí bez pastí a bez cesty. Není tady žádné cesty, protože to je stále stejné - v bdění, snění i spánku, protože je stále jasná kvalita toho Bytí, stále je sat-čit-ánandou.
Ovšem, vyléčeného pacienta jsem na psychiatrii dosud ještě nikdy neviděl…
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 49 návštevníků