Z Poradny a Inspiruj

naše první fórum... :-)

Re: Z Poradny a Inspiruj

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 15:51:34

Láska je všechno, i třeba to banování. Je to zábava, ne? Pro Tebe může být zábava sprostě druhým nadávat a pro druhého může být zábavou sprostě nadávajícího banovat.

No jo, jenže ty o sobě tvrdíš sračky vo náký Lásce, já jsem jenom blbý ego, já tě můžu poslat do prdele,

ale ty mě nesmíš banovat ale musíš to co píšu bezpodmínečně milovat,

DOUFÁM ŽE MILUJEŠ KDYŽ TI PÍŠU ŽE JSI KUNDA !!!!
vostalpetr

Příspěvekod Jana » stř 13. říj 2021 15:52:48

Píšou Ti: PC využívající tuto IP je infikován malwarem, který vydává nevyžádanou poštu nebo sdílí připojení s infikovaným zařízením.
Prevence
Důrazně doporučujeme zajistit směrovač/bránu firewall tak, aby zakazoval odchozí pakety na portu 25, kromě těch, které přicházejí z jakýchkoli e -mailových serverů (pokud existují) ve vaší místní síti. Vzdálené odesílání e-mailů na servery na internetu bude fungovat i v případě, že je webový nebo je správně nakonfigurován pomocí portu 587 se SMTP-AUTH.

Pokud nepoužíváte svůj vlastní poštovní server, měli byste používat poštovní servery vašeho ISP s ověřováním SMTP a váš router by měl být nastaven tak, aby zakazoval odchozí provoz na portu 25. Váš ISP vám s nastavením pomůže v případě potřeby.
Pokud používáte poštovní servery vašeho ISP a oni vám z těchto serverů blokují, zavolejte jim o vyřešení. Váš router by měl být také nastaven tak, aby zakazoval odchozí provoz na portu 25. S tím vám může pomoci váš ISP.
Pokud provozujete svůj vlastní poštovní server, obraťte se na svého ISP o pomoc s nastavením příslušné statické IP adresy a platného DNS/rDNS za tímto účelem, s konfigurací ověřování SMTP na portu 587 a omezením odchozího portu 25 pouze na používání tohoto serveru.
Osvědčeným postupem je omezení přístupu na port 25. Požádejte o pomoc svého ISP nebo IT oddělení o správnou konfiguraci routeru nebo brány firewall.

Náprava:

Zařízení nebo počítače, které způsobily tento problém, by měly být nalezeny a zabezpečeny. Následující informace by se měly týkat většiny případů, ale v případě potřeby vyhledejte odbornou pomoc:

Pomoci mohou programy jako Windows Defender, Windows Malicious Software Removal Tool (MSRT), Malwarebytes, Norton Power Eraser, CCleaner a/nebo McAfee Stinger. Existuje také verze Malwarebytes pro Mac/OSX. Tyto nástroje jsou zdarma!
Aktualizujte své podnikové antivirové/antimalwarové programy a proveďte úplnou kontrolu na každém zařízení, které je k dispozici
Pokud máte CMS nebo webovou stránku, ujistěte se, že je aktuální. Všechny doplňky, rozšíření a opravy pro něj by měly být aktualizovány a udržovány
Můžeme vidět pouze to, co pochází z IP (veřejné) IP; cokoli uvnitř vaší sítě je viditelné pouze pro vás.Zachycování paketůje nejlepší způsob, jak zjistit, která zařízení generují nežádoucí provoz. Obecně platí, že provoz na port 25 mají generovat pouze poštovní servery, protože poštovní klienti spoléhají na vyhrazené porty 587 nebo 465.
Pokud je touto adresou IP brána NAT, brána firewall nebo směrovač: v některých případech může být ohroženým zařízením také samotný směrovač/brána firewall. Informace o tom, jak zajistit, aby byl jeho software aktuální, a jak zajistit řádné zabezpečení zařízení, najdete v dokumentaci k vašemu zařízení.
Spamhaus má a „hackovaná nebo napadená zařízení“ - časté dotazy s tipy a odkazy, které vám v této situaci pomohou.

Výpisy XBL automaticky vyprší po poslední detekci. V případě potřeby můžete po vyřešení problému se zabezpečením aktualizovat stávající lístek a požádat o odebrání.
Jana

Příspěvekod Jana » stř 13. říj 2021 15:54:07

vostalpetr píše:
Láska je všechno, i třeba to banování. Je to zábava, ne? Pro Tebe může být zábava sprostě druhým nadávat a pro druhého může být zábavou sprostě nadávajícího banovat.

No jo, jenže ty o sobě tvrdíš sračky vo náký Lásce, já jsem jenom blbý ego, já tě můžu poslat do prdele,

ale ty mě nesmíš banovat ale musíš to co píšu bezpodmínečně milovat,

DOUFÁM ŽE MILUJEŠ KDYŽ TI PÍŠU ŽE JSI KUNDA !!!!

Hele bambulo, chceš, abych Ti pomohla se dostat z černé listiny spamhausu?
Jana

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 15:55:17

Píšou Ti:

Psát můžou, jenže já nejsem žádnej ajták takže vím hovno co píšou...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 15:56:24

Hele bambulo, chceš, abych Ti pomohla se dostat z černé listiny spamhausu?

Já nic nechci, jedině snad že ty bys chtěla, ty furt něco chceš...
vostalpetr

Příspěvekod Jana » stř 13. říj 2021 15:59:38

Ty víš, že jsem šťastná, tak jak jsem a nic k tomu víc nepotřebuju.

Obrázek
Jana

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 16:01:13

Já jsem zase neštastnej tak jak jsem a nic k tomu nepotřebuju...
vostalpetr

Příspěvekod Jana » stř 13. říj 2021 16:03:34

Baví Tě to bejt nešťastnej?
Jana

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 16:12:22

Zkus to, je to mnohem lepší pocit než nějaký štěstí....

V podstatě nemusím nikoho banovat, protože mě nikdo nemůže učinit neštastným, leda že bych byl ještě více neštastný, což je ještě mnohem více lepší pocit...

Štěstí je ovšem na hovno, co chvíli tě o něj někdo připraví a pak musíš banovat abys byla zase štastná...
vostalpetr

Příspěvekod Jana » stř 13. říj 2021 16:25:08

vostalpetr píše:Zkus to, je to mnohem lepší pocit než nějaký štěstí....

V podstatě nemusím nikoho banovat, protože mě nikdo nemůže učinit neštastným, leda že bych byl ještě více neštastný, což je ještě mnohem více lepší pocit...

Štěstí je ovšem na hovno, co chvíli tě o něj někdo připraví a pak musíš banovat abys byla zase štastná...

Tuhle zkušenost nemám, že by mě o štěstí mohlo připravit třeba nějaké nadávání a zpátky jsem ho mohla získat banováním. Spíš to bylo obráceně, dřív jsem vnímala jako neštěstí, že bych Tě měla zabanovat a na druhé straně bylo jasné, že lidé, kteří na Tvé banování tlačí jsou z
Tvého nadávání opravdu nešťastní. No a dneska už je pro mě banování stejně lehkou záležitostí, jako pro Tebe nadávání.

To víš, pokrok nezastavíš.
Jana

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 16:27:28

Víš co ale ty blbko potřebuju,

nedávno jsi sem dávala vodkaz na cvičení na záda,

tak mně to sem napiš, páč jinak ti naseru...

Díky
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 16:29:01

Tuhle zkušenost nemám, že by mě o štěstí mohlo připravit třeba nějaké nadávání a zpátky jsem ho mohla získat banováním. Spíš to bylo obráceně, dřív jsem vnímala jako neštěstí, že bych Tě měla zabanovat a na druhé straně bylo jasné, že lidé, kteří na Tvé banování tlačí jsou z
Tvého nadávání opravdu nešťastní. No a dneska už je pro mě banování stejně lehkou záležitostí, jako pro Tebe nadávání.

Takže ty jsi byla neštastná z toho, že je někdo něštastnej ???

Vidíš to, já ti to říkal že štěstí je na hovno...
vostalpetr

Příspěvekod Jana » stř 13. říj 2021 16:32:16

vostalpetr píše:
Takže ty jsi byla neštastná z toho, že je někdo něštastnej ???

Vidíš to, já ti to říkal že štěstí je na hovno...

Spíš jsem měla zábrany udělat něco, z čeho budeš nešťastný Ty. Ale Ty jsi nešťastný pořád, tak už nějaké banování nic nezmění.
Jana

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 16:32:32

To víš, pokrok nezastavíš.

To už neplatí, ted platí že kovid nezastavíš...
vostalpetr

Příspěvekod Jana » stř 13. říj 2021 16:36:11

vostalpetr píše:Víš co ale ty blbko potřebuju,

nedávno jsi sem dávala vodkaz na cvičení na záda,

tak mně to sem napiš, páč jinak ti naseru...

Díky

S tímhle oslovením bych byla blbka, kdybych cokoliv...
Jana

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 16:47:23

Blbka seš i bez toho oslovení, takže cokoliv...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » stř 13. říj 2021 17:00:34

Toho, co vlezl se spamy na Petrovo IP, byste měli hledat na poradně mezi těmi, co Petra nemají rádi.... :nevim:
Alaja

Příspěvekod vostalpetr » stř 13. říj 2021 17:19:27

Jana píše:Malwarem si zaviruješ zařízení, když máš slabou antivirovou ochranu.

To je možný, já furt ty příchozí programy vodklikávám, páč mě pruděj, co mně to furt cpou ???
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » stř 13. říj 2021 17:21:19

vostalpetr píše:
Jana píše:Malwarem si zaviruješ zařízení, když máš slabou antivirovou ochranu.

To je možný, já furt ty příchozí programy vodklikávám, páč mě pruděj, co mně to furt cpou ???

A nebo tam máš plchy v krabici na telefonní sloupu 50 metrů od baráku, kteří tam přehryzávají dráty....že jo... :mrgreen:
Alaja

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný