Pedrito píše:Připomínáš mi moji bývalou manželku. On asi ten typek na poradně měl trochu pravdu, bacha na ženy.
Pedrito, Pedrito, to je úpadek. Domnívala jsem se, že máš navíc.
Pedrito píše:To říkej nějakýmu prostopášníkovi. Já jsem nesmělej a plachej. Zkoušel jsem jeden čas například balit ženský, ale nešlo to. Na tohle fakt musí mít jeden testoteron.. a hovno cit.
Pedrito píše:To jsou holt ty dojmy
A na co navíc, smím-li se ptát.
Myslela jsi, že jsem dokonalý?
Pedrito píše:
Zajímá tě jaký mám já názor na tebe?
Pedrito píše:
A jen dokonalí mají právo mi něco vytknout.. a já je o to rád požádám
Pedrito píše:Trini píše:Pedrito píše:To říkej nějakýmu prostopášníkovi. Já jsem nesmělej a plachej. Zkoušel jsem jeden čas například balit ženský, ale nešlo to. Na tohle fakt musí mít jeden testoteron.. a hovno cit.
Najdou se tací, kteří mají obojí.
Před časem jsi psal, že znáš deset, které by si tě hned vzaly. Tvoje přítelkyně měla určitě velkou radost, že něco takového píšeš ve foru.
To jsem nikdy nenapsal.
Pedrito píše:Trini píše:Pedrito píše:Trini píše:Pedrito píše:To říkej nějakýmu prostopášníkovi. Já jsem nesmělej a plachej. Zkoušel jsem jeden čas například balit ženský, ale nešlo to. Na tohle fakt musí mít jeden testoteron.. a hovno cit.
Najdou se tací, kteří mají obojí.
Před časem jsi psal, že znáš deset, které by si tě hned vzaly. Tvoje přítelkyně měla určitě velkou radost, že něco takového píšeš ve foru.
To jsem nikdy nenapsal.
Napsal. Myslela jsem si tenkrát, že jsi pěkně padlej na hlavu.
Nenapsal, vsadím se o co chceš, v tomhle smyslu bych toho nebyl schopnej ani pod heroinem.
: Parabrahman
Příspěvekod Pedrito » stř 03. úno 2021 9:32:27vostalpetr píše:
Co milujeme?
Já sem nedvojnej, já mám rád vdolky ale holky,
nejraději ovšem voboje najednou,
jsem pak ale celej drobek páč jak jsem z těch holek spocenej, tak se to na mě lepí, ty drobky...
Njn, to je osud, hele, mě ti příjde.. že znám asi deset super ženskejch, s kterými bych neměl problém se hned oženit, a to další milión jich ani neznám... Takže radši zůstanu rozvedenej.
Alaja píše:: Parabrahman
Příspěvekod Pedrito » stř 03. úno 2021 9:32:27vostalpetr píše:
Co milujeme?
Já sem nedvojnej, já mám rád vdolky ale holky,
nejraději ovšem voboje najednou,
jsem pak ale celej drobek páč jak jsem z těch holek spocenej, tak se to na mě lepí, ty drobky...
Njn, to je osud, hele, mě ti příjde.. že znám asi deset super ženskejch, s kterými bych neměl problém se hned oženit, a to další milión jich ani neznám... Takže radši zůstanu rozvedenej.
Před časem jsi psal, že znáš deset, které by si tě hned vzaly.
mě ti příjde.. že znám asi deset super ženskejch, s kterými bych neměl problém se hned oženit,
Pedrito píše:Kde je Arat sakra? Hele nikdy jsem nevěřil že by z mražených hub byla dobrá krmě. Ale byla
Pedrito píše:Já jsem nevinej!
Kde je Arat sakra?
Pedrito píše:Kde je Arat sakra? Hele nikdy jsem nevěřil že by z mražených hub byla dobrá krmě. Ale byla
salmo1cz píše:Kytara to asi úplňe nebyla, ale něco tak podobné.Já jsem to dělal jako kluk taky, měřil jsem průměr strun trojůhelnikem a počítal kde je další tón, ale o Pythagorovi jsem neměl ani Tuch.
,,,,,,,..........,..
Hodil jsem na svět oheň a udržují jej dokud neshoří.
Lidé si myslí, že jsem přišel, abych na svět přinesl pokoj a nevědí,že jsem přišel přinést rozdělení, meč a boj. Bude třeba pět v jednom domě. Tři budou proti dvěma a dva proti třem. Otec proti synovi a syn proti otci. A předstoupí jako jediní (samojediní)
Prý dobroser, možná tak podle Bible.
Dobroser podle Vostála. O jiném podobně hloupém vykladači Ježíše jsem neslyšel. Ty ano?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 268 návštevníků