pro miroslava

naše první fórum... :-)

Re: pro miroslava

Příspěvekod honzam » pon 23. lis 2020 19:48:16

armin = opičák vlezdoprdelák

Obrázek
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod armin » pon 23. lis 2020 20:02:59

honzam píše:Realita je, že jsi duševně narušený a blábolíš už úplně z cesty. Nejdřív se ptáš a pak píšeš, že je to jedno.

Ano ptám se kvůli tobě.
Mně je to opravdu jedno. Ne "Jedno" ale u prd...
Jsem rád, že reaguješ, jak reaguješ. Doufám, že se ti tím alespoň trochu na chvíli uleví.
Na víc, že by si třeba prohlédl, na to já svými komentáři nemám. To musíš ty sám nebo třeba Vostál ti v tom pomůže.
Nechápu, proč tě nepošle do prdele, když ty na to tak dlouho čekáš,
asi to potřebuješ takhle bez uspokojení čekat...
Do těchhle niancí vašeho vztahu bohužel nevidím, tak ti nepomůžu. To je na Vostálovi
armin

Příspěvekod honzam » pon 23. lis 2020 20:06:27

armin píše:
honzam píše:Realita je, že jsi duševně narušený a blábolíš už úplně z cesty. Nejdřív se ptáš a pak píšeš, že je to jedno.

Ano ptám se kvůli tobě.
Mně je to opravdu jedno. Ne "Jedno" ale u prd...
Jsem rád, že reaguješ, jak reaguješ. Doufám, že se ti tím alespoň trochu na chvíli uleví.
Na víc, že by si třeba prohlédl, na to já svými komentáři nemám. To musíš ty sám nebo třeba Vostál ti v tom pomůže.
Nechápu, proč tě nepošle do prdele, když ty na to tak dlouho čekáš,
asi to potřebuješ takhle bez uspokojení čekat...
Do těchhle niancí vašeho vztahu bohužel nevidím, tak ti nepomůžu. To je na Vostálovi

Pravdu už znám. Jsi vlezdoprdelák.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod armin » pon 23. lis 2020 20:09:55

honzam píše: Nejdřív se ptáš a pak píšeš, že je to jedno.[/b]

Ano, mně je to úplně jedno. Ptám se kvůli tobě, či tak trochu z legrace.
Ale z toho si nic nedělej. O nic nejde. Jsou to všechno tady jen slova, slova, slova...
Nic víc.
armin

Příspěvekod honzam » pon 23. lis 2020 20:12:13

armin píše:
honzam píše: Nejdřív se ptáš a pak píšeš, že je to jedno.[/b]

Ano, mně je to úplně jedno. Ptám se kvůli tobě, či tak trochu z legrace.
Ale z toho si nic nedělej. O nic nejde. Jsou to všechno tady jen slova, slova, slova...
Nic víc.

O žádné legraci nevím. Chováš se jako psychopat a není na tom nic vtipného.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod armin » pon 23. lis 2020 20:36:48

honzam píše:O žádné legraci nevím. Chováš se jako psychopat a není na tom nic vtipného.

OK.
Hlavně že jsi šťastnej.
Se mnou si nemusíš dělat starosti.
A to co píšu, raději ani nečti, když ti to nedělá dobře...
Nebo se od toho nedokážeš odtrhnout?
Jo, pak to je něco s čím se zkrátka musíš nějak porovnat.
To je ta tvoje karma.
armin

Příspěvekod vostalpetr » pon 23. lis 2020 20:51:05

Já určitě ne,

já tě budu kopat do prdele tak dlouho, jak dlouho budeš chtít,

já jsem empaticke člověk co chápe,že se potřebuješ z toho duchovna vymotat a nevíš jak na to...
vostalpetr

Příspěvekod honzam » pon 23. lis 2020 20:55:22

armin píše:
honzam píše:O žádné legraci nevím. Chováš se jako psychopat a není na tom nic vtipného.

OK.
Hlavně že jsi šťastnej.
Se mnou si nemusíš dělat starosti.
A to co píšu, raději ani nečti, když ti to nedělá dobře...
Jo, pak to je něco s čím se zkrátka musíš nějak porovnat.
To je ta tvoje karma.

Žádné štěstí nevnímám. Píšu pravdu pro miroslava.
Ber nebo nech.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod armin » pon 23. lis 2020 21:20:21

vostalpetr píše:
já tě budu kopat do prdele tak dlouho, jak dlouho budeš chtít,

Já nic nechci ani mi to nijak nevadí.
Posluž si, jak potřebuješ.
V pohodě :)
armin

Příspěvekod armin » pon 23. lis 2020 21:22:17

honzam píše:Žádné štěstí nevnímám. Píšu pravdu pro miroslava.

Děkuji, za tvé upřímné vyjádření
armin

Příspěvekod honzam » pon 23. lis 2020 21:49:24

armin píše:
honzam píše:Žádné štěstí nevnímám. Píšu pravdu pro miroslava.

Děkuji, za tvé upřímné vyjádření

Konečně rozumná reakce.

Ty pseudopsychologické hrátky, které stále zkoušíš aplikovat na ostatní, nejsou skutečným duchovnem jen fantazírováním ega. Je to pomýlení špatnou naukou, která působí tak, že vytváří duchovní ego, které se pak projevuje agresivitou vůči druhým. Už to tak nejsi vůbec schopný vnímat, protože to máš sám jako duchovní ego dlouho pevně zažité.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod vostalpetr » pon 23. lis 2020 21:55:20

Já nic nechci ani mi to nijak nevadí.
Posluž si, jak potřebuješ.
V pohodě

To je omyl,

ty jsi kundák co Janě záviděl že jsem ji kopal do prdle a vona mohla díky tomu cyklit ty svoje sračky,

takže ted taky chceš abych tě kopal do prdele a ty jsi mohl serfovat na tom svým tomášovským hovně,

páč tě to tlačí do řiti a nevíš si s tým rady....

Posloužím ti jak potřebuješ,

když jsi po tom tak toužil

tomášovská sračko...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » pon 23. lis 2020 22:07:13

Navíc to tady přiznáváš,

že tě kopání do tvé prdele rajcuje stejně jak tu píču Janu :

Mně nic nevadí. Jenom neohroženě přihlížím zkáze :lol:

Ba ne, je to všechno zkrátka Vědomí v pohybu.
Akorát Vostál (a nejen on) s tím Vědomím v pohybu má občas problém protože se identifikuje s egem. Cítí se, že jeho svobodu někdo omezuje nebo že ho někdo provokuje nebo ho - jeho občasné bláboly nenechá na pokoji.
Já to naopak mám od druhých rád. Stokrát jsou to sice jen projekce, ale někdy to i uhodí hřebíček na hlavičku a upozorní mne to na něco, co si třeba ještě neuvědomuji. Bohužel je takové pravdivé zrcadlení už dost vzácné. A pokud se zadaří, tak jsem za to opravdu vděčný.

Je to jako když člověk prosívá diamantonosný písek. Spousta hlušiny, ale občas drahokam.

Budeš mít co chceš,

jenže nezapomen, já umím psát stereotypně hovno, hovno, hovno,hovno, hovno, hovno, hovno atd....

To ti udělá dobře, konečně získáš diamant...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » pon 23. lis 2020 22:16:14

co si třeba ještě neuvědomuji.

Vidíš jaká jsi kunda,

furt si potřebuješ něco uvědomovat, to tvý ego je tím úplně zblblý tím uvědoměním,

proto jsi taky začal vyvádět jak nadržená píča, když jsem tý katolický krávě napsal že uvědomění má ego a děje se v mysli,

což si nakonec každej může přečíst u Maharišiho

nebo si to může přímo uvědomit při svém uvědomění že tomu tak je....
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » pon 23. lis 2020 22:31:37

Re: Pro Miroslava
Příspěvekod P.N » pon 23. lis 2020 21:18:16

S tou podvázaností a že držím na uzdě zdravý selský rozum a cit - takhle působím naříklad i na Evu (píše, že jsem suchar, případně psí čumák).

Ale nic podvázaného nemám ani na uzdě nedržím. Nejspíš to bude ovlivněno tím prostředím, ve kterém se tady na fórech pohybuji. A také tím, že většina lidí soudí podle sebe a tak za mými reakcemi vidí to, co by u nich, kdyby takto reagovali, bylo.
Nějakej ten statistik, logistik, analytik, přísnej správce a strážce vědění.. ve mně asi pracuje. V dnešním duchovńáckém světě je tolik hloupostí, scestných spekulací a věr, populismu, dezinformací atd. že to opravdu vyžaduje jistou přísnost a přesnost, příliš nefantazírovat a nevzdalovat se vlastních zkušeností.
Samozřejmě spekulace je dobrá věc - tvorba hypotéz. Ale když pak na těch spekulacích stavíme dál, tj. stavíme na nepotvrzených hypotézách další hypotézy mícháme různá slova a pojmy Mistrů, tak pak už je toho příliš a jaksi kvantita se změní na novou kvalitu, která už s naší duchovní cestou nemá nic společného a naše projevy jsou pak už jenom bezbřehým žvaněním, předváděním se, soupeřením atd.
Nebo na druhé straně jsou tu zase familiérní projevy rádoby probuzených, kteří to mají všechno "v paži" a jen tak si s nadhledem hrají a klábosí a ty, co jim tu "pohodu" a sebeobraz narušují, posílají někam.

Takže tak :)

Ok. Když budem hledat problém, tak je v tom, že ty svým projevem dáváš najevo, že jsi ten, kdo tomu (duchovnu) neomylně rozumí. Tohle ale dělala i Jana. Vostál například jede v duchu že i on je normální ego, a tak prostě klidně nakope doprdele, každýho, kdo je bezpochy taky i tím egem, ale staví se do role někoho, kdo ho jako by nemá, pro je šumák, a vše ví nejlíp. Protože bez nich, bez těch eg, by spolu prostě nikdo o sobě, o svých zkušenostech, životech, pocitech, atd, atd.. komunikovat nemohl. Že je tu hafo bláznivejch mistrů a jejich žáků, no co se dá dělat, to přece říka Vostál taky, ale holt pro každýho je ta fantasmagorie někde jinde. Čemu se divit, každý jsme jinde, protože naše ega jsou jiná, vše ostatní je stejné. Jen ty osoby, nebo osobnosti se liší. A jistý je jen jedno, že přesvědčovací styl tady nefunguje, a ani vlastně vysvětlovací, všeobecně. Páč kdo chce někomu naslouchat, naslouchá. Ať se to zas zdá jinýmu bláznivý, nebo jakýkoliv. Svoboda Miroslave, svoboda, s tím nic nenadělá ani sám Bůh. Co myslíš?

SVOBODA VOPICE JE NĚCO ZCELA JINÝHO NEŽ SVOBODA ČLOVĚKA...

A tadle vopice si neumí ani pořádně přečíst co to učí ty její autority o tom uvědomění...
vostalpetr

Příspěvekod honzam » úte 24. lis 2020 9:52:52

Každá nauka použitelná pro zdobení sebe sama je špatná a slouží k rozvoji duchovního ega.
Na duchovní cestě je potřeba být v tomto naprosto neústupný a nikdy nepodlehnout klamu nejrůznějších pozlátek.
Jsou to jen vábivá slova a prožitky, nic víc.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod armin » úte 24. lis 2020 10:12:34

Tak todle asi bude to Vostálovo vysvětlení

vostalpetr píše:
to co popisuji nejsou duchovní zkratky, to je prostě jen přirozené rozvíjení ega....

Z toho důvodu jsem proti zkratkám, já především popisuji to co je víceméně člověku přirozené,

jinak bych neříkal že by měl každý rozvíjet svůj individuální talent,

není rozdíl mezi rozvíjením individuálního talentu a wu wei a relaxací, jsou to popisy téhož...

Jasně že se to liší vod toho duchovna, páč duchovno jsou prostě uměle vytvořené zkratky...

Především v tom, že já říkám že ego je třeba rozvíjet a ne naopak se jej pokoušet zkratkama rozpouštět, třeba tím hledáním ega...
armin

Příspěvekod honzam » úte 24. lis 2020 10:38:26

Důležité je nesytit ego - nezdobit, nerozvíjet i nerozpouštět a nehubit. Vším tím se živí, protože jsou to aktivity ega. I touha zemřít pro Pravdu je egoistická.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod honzam » úte 24. lis 2020 11:42:26

http://www.poradnazdarma.cz/viewtopic.php?f=32&t=8311&start=220#p156842
miroslav píše:Zní to blbě, ... Čím je to duchovňácké ego větší, rozvinutější, pěstěnější, tím více.

Zní to blbě, protože to píše duchovní ego, kterým jsi. Čím víc se takhle nazdobíš, tím jsi pěstěnější.
Nezemřel jsi, neprobudil ses a nerealizoval jsi Pravdu. Ber nebo nech.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod honzam » úte 24. lis 2020 11:44:47

miroslav píše:Ego se svými závislostmi se stalo předmětem pozorování a já jsem tím pozorovatelem, uvědomovatelem, poznávajícím, myslícím.

Tohle "já jsem tím" je ego. Když takhle operuje v duchovní sféře, je to duchovní ego.
E PLURIBUS UNUM
honzam

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný