Alaja píše:Úryvek z metafyzických příběhů Eduarda Tomáše RŮŽOVÝ ELIXÍR
Růžový elixír
https://www.elvirafarkasova.cz/clanky/u ... tomas.html
To je velmi krásná povídka. O Růžové planetě, kde žíjí jen lidé dobré vůle.
Alaja píše:Úryvek z metafyzických příběhů Eduarda Tomáše RŮŽOVÝ ELIXÍR
Růžový elixír
Trini píše:Alaja píše:Úryvek z metafyzických příběhů Eduarda Tomáše RŮŽOVÝ ELIXÍR
Růžový elixír
Alaja píše:Trini píše:
Nepleteš si to s knihou "Planeta Logo" od Strejčka?
Alaja píše:Jestli se opravdu Tomášovi zabývali tou "mystikou", "magií" - ať už bílou nebo černou, prostě jakoukoli, tak proč pak jejich přívrženci na JZ mne pro to mé občasné "vidění očima jiných bytostí" zatracovali do aleluja? A kamenovali mne citacemi od Tomášů, že prý se musí úplně všechny siddhi pustit k vodě??
PROČ tak činili?
Trini píše:Alaja píše:Jestli se opravdu Tomášovi zabývali tou "mystikou", "magií" - ať už bílou nebo černou, prostě jakoukoli, tak proč pak jejich přívrženci na JZ mne pro to mé občasné "vidění očima jiných bytostí" zatracovali do aleluja? A kamenovali mne citacemi od Tomášů, že prý se musí úplně všechny siddhi pustit k vodě??
PROČ tak činili?
Proč to dělali, nevím, a mně osobně by to bylo jedno, co si o tom myslí. Ale připadá mi, že tobě jsou ty siddhi velmi důležité, že podle nich měříš duchovní pokrok. A to vidím jinak.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:Jestli se opravdu Tomášovi zabývali tou "mystikou", "magií" - ať už bílou nebo černou, prostě jakoukoli, tak proč pak jejich přívrženci na JZ mne pro to mé občasné "vidění očima jiných bytostí" zatracovali do aleluja? A kamenovali mne citacemi od Tomášů, že prý se musí úplně všechny siddhi pustit k vodě??
PROČ tak činili?
Proč to dělali, nevím, a mně osobně by to bylo jedno, co si o tom myslí. Ale připadá mi, že tobě jsou ty siddhi velmi důležité, že podle nich měříš duchovní pokrok. A to vidím jinak.
Ber to třeba tak, že to bylo mé "boží" poslání, odtajnit některé tyto možnosti...proto jsem o tom směla veřejně psát...aby lidé věděli, že to doopravdy existuje....
Trini píše:Podle mně lidé, kteří to odsuzují, vědí, že to existuje. Možné je, že i druhým závídí, když se u nich siddhis projevují a u nich samotných ne. Lidé, kteří na siddhis nevěří, nebudou věřit ani tobě.
Alaja píše:
Ale to tajnůstkářství jiných "siddhistů"
Trini píše:Asi by to viděli jako vytahovaní. Navíc o to lidem, kteří hledají Poznání, nejde. Není jim to důležité.
Alaja píše:Trini píše:Podle mně lidé, kteří to odsuzují, vědí, že to existuje. Možné je, že i druhým závídí, když se u nich siddhis projevují a u nich samotných ne. Lidé, kteří na siddhis nevěří, nebudou věřit ani tobě.
A nebyly to spíš obavy z konkurence?
Alaja píše:Trini píše:Asi by to viděli jako vytahovaní. Navíc o to lidem, kteří hledají Poznání, nejde. Není jim to důležité.
A proto tu máme přehršle " bílých mistrů, guruů" pracujících v neviditelné dimenzi zeměkoule na úpravě konání ostatních lidí podle toho, aby se to dělo podle záměru bílých guruů?
Trini píše:Alaja píše:Trini píše:Podle mně lidé, kteří to odsuzují, vědí, že to existuje. Možné je, že i druhým závídí, když se u nich siddhis projevují a u nich samotných ne. Lidé, kteří na siddhis nevěří, nebudou věřit ani tobě.
Pokud ještě myslí na úrovni "konkurence", tak je přece úplně jedno, co si myslí. Mně by to fakt bylo jedno.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:
Pokud ještě myslí na úrovni "konkurence", tak je přece úplně jedno, co si myslí. Mně by to fakt bylo jedno.
Mě to jedno bylo. Jenže když holt nyní vyplouvají na povrch ty zajímavé informace, tak proč se nezeptat....proč tak přívrženci Tomášů vlastně konali?
Trini píše:Podle mne jsou ty "informace" od Chobota výmysly. On na mne působí velmi nedůvěryhodně. Kdyby to o sobě vyprávěli Tomášovi, tak by to bylo něco jiného.
armin:Alaja píše:
Raději napiš, zda-li jsi už při svém putování Univerzem narazil na rosenkruciány nebo na to společenství Bílých mistrů,nebo na podobné entity...
Na Rosenkruciány ne. Co se týká toho společenství Bílých mistrů, tak o něčem takovém písává Mayring, také v souvislosti s Prahou. A také pan Tomáš "Čest a sláva velké bílé dynastii guruů!" A mám dojem, že pan Tomáš do této dynastie vnitřně patřil a patří. Tak potom jsem se jeho prostřednictvím a duchem s tímto společenstvím setkal.
http://www.inspiruj.cz/viewtopic.php?f= ... tie#p34899
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků