pro miroslava

naše první fórum... :-)

Re: pro miroslava

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 9:18:47

Alaja píše:
Úryvek z metafyzických příběhů Eduarda Tomáše RŮŽOVÝ ELIXÍR

Růžový elixír

https://www.elvirafarkasova.cz/clanky/u ... tomas.html

To je velmi krásná povídka. O Růžové planetě, kde žíjí jen lidé dobré vůle. Obrázek
Trini

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 9:22:44

Jestli se opravdu Tomášovi zabývali tou "mystikou", "magií" - ať už bílou nebo černou, prostě jakoukoli, tak proč pak jejich přívrženci na JZ mne pro to mé občasné "vidění očima jiných bytostí" zatracovali do aleluja? A kamenovali mne citacemi od Tomášů, že prý se musí úplně všechny siddhi pustit k vodě??

PROČ tak činili? :shock:
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 9:23:46

Trini píše:
Alaja píše:
Úryvek z metafyzických příběhů Eduarda Tomáše RŮŽOVÝ ELIXÍR

Růžový elixír

https://www.elvirafarkasova.cz/clanky/u ... tomas.html

To je velmi krásná povídka. O Růžové planetě, kde žíjí jen lidé dobré vůle. Obrázek

Nepleteš si to s knihou "Planeta Logo" od Strejčka?
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 9:26:03

PS: Růžová mírumilovná planeta se ještě vyskytuje v knize Mosty přes propasti času od L.Vaňkové...

:D
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 9:36:34

Alaja

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 9:37:14

Alaja píše:
Trini píše:

Nepleteš si to s knihou "Planeta Logo" od Strejčka?

Ne, mám ty tři knihy metafyzických příběhů od E. Tomáše, moc se mi líbí. A pak toho Milarepu. Obrázek
Trini

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 9:42:40

Alaja píše:Jestli se opravdu Tomášovi zabývali tou "mystikou", "magií" - ať už bílou nebo černou, prostě jakoukoli, tak proč pak jejich přívrženci na JZ mne pro to mé občasné "vidění očima jiných bytostí" zatracovali do aleluja? A kamenovali mne citacemi od Tomášů, že prý se musí úplně všechny siddhi pustit k vodě??

Proč to dělali, nevím, a mně osobně by to bylo jedno, co si o tom myslí. :lol: Ale připadá mi, že tobě jsou ty siddhi velmi důležité, že podle nich měříš duchovní pokrok. A to vidím jinak. Obrázek
Trini

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 9:46:32

Trini píše:
Alaja píše:Jestli se opravdu Tomášovi zabývali tou "mystikou", "magií" - ať už bílou nebo černou, prostě jakoukoli, tak proč pak jejich přívrženci na JZ mne pro to mé občasné "vidění očima jiných bytostí" zatracovali do aleluja? A kamenovali mne citacemi od Tomášů, že prý se musí úplně všechny siddhi pustit k vodě??

Proč to dělali, nevím, a mně osobně by to bylo jedno, co si o tom myslí. :lol: Ale připadá mi, že tobě jsou ty siddhi velmi důležité, že podle nich měříš duchovní pokrok. A to vidím jinak. Obrázek

Ber to třeba tak, že to bylo mé "boží" poslání, odtajnit některé tyto možnosti...proto jsem o tom směla veřejně psát...aby lidé věděli, že to doopravdy existuje....

Ale to tajnůstkářství jiných "siddhistů" a pak y způsoby jejich přívrženců...to mne štve....

:lol:
Alaja

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 9:50:47

Alaja píše:
Trini píše:

Ber to třeba tak, že to bylo mé "boží" poslání, odtajnit některé tyto možnosti...proto jsem o tom směla veřejně psát...aby lidé věděli, že to doopravdy existuje....

Podle mně lidé, kteří to odsuzují, vědí, že to existuje. Možné je, že i druhým závídí, když se u nich siddhis projevují a u nich samotných ne. Lidé, kteří na siddhis nevěří, nebudou věřit ani tobě. ;)
Trini

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 9:54:58

Trini píše:Podle mně lidé, kteří to odsuzují, vědí, že to existuje. Možné je, že i druhým závídí, když se u nich siddhis projevují a u nich samotných ne. Lidé, kteří na siddhis nevěří, nebudou věřit ani tobě.

A nebyly to spíš obavy z konkurence? :lol:
Alaja

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 9:55:16

Alaja píše:
Ale to tajnůstkářství jiných "siddhistů"

Asi by to viděli jako vytahovaní. Navíc o to lidem, kteří hledají Poznání, nejde. Není jim to důležité. Obrázek
Trini

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 10:01:30

Trini píše:Asi by to viděli jako vytahovaní. Navíc o to lidem, kteří hledají Poznání, nejde. Není jim to důležité.

A proto tu máme přehršle " bílých mistrů, guruů" pracujících v neviditelné dimenzi zeměkoule na úpravě konání ostatních lidí podle toho, aby se to dělo podle záměru bílých guruů?
Alaja

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 10:02:20

Alaja píše:
Trini píše:Podle mně lidé, kteří to odsuzují, vědí, že to existuje. Možné je, že i druhým závídí, když se u nich siddhis projevují a u nich samotných ne. Lidé, kteří na siddhis nevěří, nebudou věřit ani tobě.

Pokud ještě myslí na úrovni "konkurence", tak je přece úplně jedno, co si myslí. Mně by to fakt bylo jedno. Obrázek
Trini

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 10:08:43

Alaja píše:
Trini píše:Asi by to viděli jako vytahovaní. Navíc o to lidem, kteří hledají Poznání, nejde. Není jim to důležité.

A proto tu máme přehršle " bílých mistrů, guruů" pracujících v neviditelné dimenzi zeměkoule na úpravě konání ostatních lidí podle toho, aby se to dělo podle záměru bílých guruů?

A ty jim to umíš zakázat? :D Jestli ne, tak pro sebe nevidím důvod se tím zabývat.
Trini

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 10:09:51

Trini píše:
Alaja píše:

Pokud ještě myslí na úrovni "konkurence", tak je přece úplně jedno, co si myslí. Mně by to fakt bylo jedno. Obrázek

Mě to jedno bylo. Jenže když holt nyní vyplouvají na povrch ty zajímavé informace, tak proč se nezeptat....proč tak přívrženci Tomášů vlastně konali?
Alaja

Příspěvekod Trini » sob 28. lis 2020 10:16:12

Alaja píše:
Trini píše:
Alaja píše:

Mě to jedno bylo. Jenže když holt nyní vyplouvají na povrch ty zajímavé informace, tak proč se nezeptat....proč tak přívrženci Tomášů vlastně konali?

Podle mne jsou ty "informace" od Chobota výmysly. On na mne působí velmi nedůvěryhodně. Kdyby to o sobě vyprávěli Tomášovi, tak by to bylo něco jiného.
Obrázek
Trini

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 10:26:12

http://arahat.unas.cz/cs/mahamudra_cs.php

http://www.kagyupa.com/czech/master/1.html

http://cs.allreadable.com/ee91Mjh1

Čest a sláva vznešené bílé dynastii guruů! Těmito slovy začíná učení duchovní nauky, pěstované, ukrývané v malebných klášteřích, osamělých poustevnách ...( E.Tomáš)
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 10:32:55

Trini píše:Podle mne jsou ty "informace" od Chobota výmysly. On na mne působí velmi nedůvěryhodně. Kdyby to o sobě vyprávěli Tomášovi, tak by to bylo něco jiného.

No, kdysi jsem byla na jeho 9 přednáškách (jednu jsem vynechala). Čtrnáct dní, kdy prvně vstoupil na veřejnou pražskou scénu... Vyprávěl o paralelním světě Země, kde prý žijí nějací..iqové...nebo tak nějak....co se živí lidskými negativními emocemi....no bylo to otřesné....od té doby jsem ho naštěstí už nikdy osobně nepotkala...
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 10:38:12

armin:

Alaja píše:
Raději napiš, zda-li jsi už při svém putování Univerzem narazil na rosenkruciány nebo na to společenství Bílých mistrů,nebo na podobné entity... :D

Na Rosenkruciány ne. Co se týká toho společenství Bílých mistrů, tak o něčem takovém písává Mayring, také v souvislosti s Prahou. A také pan Tomáš "Čest a sláva velké bílé dynastii guruů!" A mám dojem, že pan Tomáš do této dynastie vnitřně patřil a patří. Tak potom jsem se jeho prostřednictvím a duchem s tímto společenstvím setkal.

http://www.inspiruj.cz/viewtopic.php?f= ... tie#p34899

Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 28. lis 2020 10:48:39

Ještě jsem si vzpomněla na jedno duchovňácké zaklínadlo, s kterým jsem se v devadesátých letech v Praze setkala:

"když o tom budeš mluvit, psát, tak o ty schopnosti přijdeš."

Alaja

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný