Alfons píše:Jana píše:Miluj Boha, celým srdcem, celou duší, celou myslí ze vší síly,
miluj bližního svého jako sebe sama.
A nepotřebuješ řešit žádné čakry, protože všechno, co zůstává, je existence Boží Lásky, Boží přítomnost sama.
16.15: Tazatel: Můžete mi říct původ Deseti přikázání?
Ra: Já jsem Ra. Původ těchto přikázání následuje zákon negativních entit vtiskujících informaci do pozitivně orientovaných komplexů mysli/těla/ducha. Informace se pokusila kopírovat nebo napodobit pozitivitu, zatímco si udržovala negativní charakteristiky.
Nádherný postřeh. Přesně tohle mě udivilo, že s realizací největšího přikázání desatero ztratilo význam. Zmizely jakékoliv normy, kterými by bylo vhodné se řídit, protože s poznáním, že Láska je vším skutečným - Božím, si řídí Láska všechno sama. Jestli rozumíš.
Zmizí pochyby o tom, co bys měl nebo neměl dělat, zmizí i vůle se podle čehokoliv rozhodovat, protože je jasné, že nejsi tím, kdo by mohl jít proti Boží lásce.
Jak může být milovat přikázáním.
Nevím, jestli soudruzi neudělali v nějakém překladu chybu a nemělo se to největší přikázání jmenovat jinak, než přikázání, ale ve skutečnosti je to jedno. Je to tím nejvyšším, co osvobozuje entitu z negativity.
Christínka by mi nikdy nepřikazovala abych jí miloval.
To je nádherné. Ano. Láska Ti dává svobodu i nemilovat, nicméně pokud samu existenci nedrží pohromadě Boží láska, tak je tady iluze oddělenosti, ego.
To bychom museli být negativní entity, ty maj takový móresy.
Ano, negativní entita udělá to pozitivní jen na základě přikázání, jinak z lásky ani náhodou.