Alaja píše:https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rakousko-ceka-uder-bouri-a-prudke-lijaky-40366486#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=3cLT3NWgISI-202107172031&dop_id=40366486&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Rakousko čeká úder bouří a prudké lijáky
Alaja píše:armin píše:To je Vostálova úroveň.
A mně žádná úroveň - ani ta Vostálova - není cizí.
Vše je Vědomí v pohybu.
Nebo ne?
Hmmm, a o co ti tady vlastně jde?
Zase trénuješ pošťuchování do lidí?
armin píše:Ne, jen jsem se zkusil podívat na svět a druhé lidi Vostálovejma vočima.
Trini píše:armin píše:Ne, jen jsem se zkusil podívat na svět a druhé lidi Vostálovejma vočima.
Na to, aby ses mohl podívat Petrovýma očima, budeš potřebovat ještě hodně inkarnací.
Trini píše:armin píše:Ne, jen jsem se zkusil podívat na svět a druhé lidi Vostálovejma vočima.
Na to, aby ses mohl podívat Petrovýma očima, budeš potřebovat ještě hodně inkarnací.
armin píše:Trini píše:armin píše:Ne, jen jsem se zkusil podívat na svět a druhé lidi Vostálovejma vočima.
Já ne, já ne, to ty, to ty
armin píše:Alaja píše:armin píše:To je Vostálova úroveň.
A mně žádná úroveň - ani ta Vostálova - není cizí.
Vše je Vědomí v pohybu.
Nebo ne?
Hmmm, a o co ti tady vlastně jde?
Zase trénuješ pošťuchování do lidí?
Ne, jen jsem se zkusil podívat na svět a druhé lidi Vostálovejma vočima.
Trini je ušetřena Vostálovejm výlevům, tak jsem byl zvědav, jak se jí to bude líbit, když se to bude týkat pro změnu také někdy jí.
Alaja píše:
A vůbec, proč chceš vidět Vostálovo očima? A poznal by jsi, že se jeho očima díváš?
Trini píše:Alaja píše:
A vůbec, proč chceš vidět Vostálovo očima? A poznal by jsi, že se jeho očima díváš?
Samozřejmě, že by to nepoznal. Vidí jen tu povrchní vularitu a hlouběji se zatím nedostane.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:
Samozřejmě, že by to nepoznal. Vidí jen tu povrchní vularitu a hlouběji se zatím nedostane.
No, já to myslela doslova a do písmenka.....dívat se jeho očima pro mne znamená dívat se jeho očima a ne, že budu neuměle napodobovat jen jeho chování a používat jeho slovník....
Alaja píše:
No, já to myslela doslova a do písmenka.....dívat se jeho očima pro mne znamená dívat se jeho očima
Trini píše:
Alaja, já a zřejmě i Pedrito, dříve i Honzam tento problém nemáme. Dokážeme z Petra vnímat něco docela jiného.
armin píše:Trini píše:
Alaja, já a zřejmě i Pedrito, dříve i Honzam tento problém nemáme. Dokážeme z Petra vnímat něco docela jiného.
Vnímejte, vnímejte, třeba vám to k něčemu bude.
A nebo třeba i tomu Petrovi.
Já ho také vnímám, i to něco docela jiného, ale to docela jiné je postupně na úbytě - alespoň jak já to vnímám.
Budoucnost (kterou mnozí neuznávají) rozhodne, kdo má - měl to vnímání bližší pravdě.
Jinak přece vo nic nejde. Nebo ano?
Mělo by být něco jinak než to je?
armin píše:Trini píše:
Vnímejte, vnímejte, třeba vám to k něčemu bude.
Pedrito píše:Nn, Armin se snaží být lidštější, přiblížit se. A to je dobrá změna.
Trini píše:O to přece vůbec nejde.
Pedrito píše:Dnes spim s wifinou
Mě to tak nepříjde, nepříjde mi že Armin kecá, nevsadil bych na to že kecá. Ale na Petra bych vsadil to, co jsem vždy cítil, že je in, a nějaký nejasnosti v pojmologii... pchhh.. a vulgarity... Už jsem řek. Záleží, kdo jak co vysloví a vnímá. Když vulgaritu vyřkne Miroslav, zní to jak od Hurvínka, od Jany zase jak od Máničky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků