Altánek :-)

naše první fórum... :-)

Re: Altánek :-)

Příspěvekod armin » pon 19. črc 2021 12:03:43

Pedrito píše:No počkej, ty ale Trini často sám kontaktuješ a ptáš se ji... A slušnost je odpovědět, že ano?

Pokud by to četla. Když mne nečte, není neslušné neodpovědět. A já bych to pochopil.
armin

Příspěvekod Trini » pon 19. črc 2021 12:12:49

V Německu nemají sirény? Tady máme. Každou sobotu v poledne houká na přezkoušení.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... y-40366562

Německo po tragédii: Moderní technologie selhaly, vraťte nám sirény
Trini

Příspěvekod armin » pon 19. črc 2021 16:33:45

Já nevím, na co jsem ti neodpověděl.
Ale pokud ses na něco ptal, rád odpovím.
Založ na to vlákno a Trini, která mne snad už konečně bude ignorovat, tak tam snad za námi nepoleze
:-)
armin

Příspěvekod Alaja » pon 19. črc 2021 19:13:16

Tak jsem ty své plány pozměnila. Vypadá to spíš na cuketové bramboráčky....ale bez česneku.... :-)
Alaja

Příspěvekod Trini » pon 19. črc 2021 19:15:36

Alaja píše:Tak jsem ty své plány pozměnila. Vypadá to spíš na cuketové bramboráčky....ale bez česneku.... :-)

:-)

Nezapomen vyfotit. :foto: :hlad:
Trini

Příspěvekod Alaja » pon 19. črc 2021 19:19:36

Vyfotím. Dnes jsem zapomněla....
Měli jsme s kočkami cuketu s kouskem krůtího stehýnka a pochopitelně tam byl i pórek, sýr a vejce.... :hlad:
Jak jsem to furt míchala a ochutnávala, tak jsem si na focení vůbec nevzpomněla. :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod Alaja » pon 19. črc 2021 19:22:41

Asi budu mít cuketové léto....mám zasazeno 10 cuket a ty začaly rodit jedna za druhou. Pár cuket si odvezla s sebou dcera, že prý je bude jíst syrové...

Dočetla jsem se, že cukety a dýně jsou plné vitamínů a nerostných látek, jsou dobré na úpravu vysokého tlaku, na hubnutí atd.... :-)
Alaja

Příspěvekod Trini » pon 19. črc 2021 19:24:57

Alaja píše:Asi budu mít cuketové léto....mám zasazeno 10 cuket a ty začaly rodit jedna za druhou. Pár cuket si odvezla s sebou dcera, že prý je bude jíst syrové...

Syrové bych asi nejedla. :nevim:
Trini

Příspěvekod Alaja » pon 19. črc 2021 19:26:45

Trini píše:
Alaja píše:Asi budu mít cuketové léto....mám zasazeno 10 cuket a ty začaly rodit jedna za druhou. Pár cuket si odvezla s sebou dcera, že prý je bude jíst syrové...

Mladé malé cukety chutnají jak mladé kedlubny.... :-)
Nebo jako okurky...
Alaja

Příspěvekod Trini » pon 19. črc 2021 19:33:18

Alaja píše:
Trini píše:

Mladé malé cukety chutnají jak mladé kedlubny.... :-)

Ale určitě nechrupaj, nebo? Kedlubny mám ráda. Jako dítě jsem milovala kedlubnové zelí, které mi dělala babička. Ale nemůžu přijít na to, jak to dělala. Není to ono.
Trini

Příspěvekod Alaja » pon 19. črc 2021 19:39:49

No - já se rozhodla spíš pro ty uvařené s něčím - dělím se o to totiž s kočkami a ty syrové zatím nechroupají..... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod Alaja » úte 20. črc 2021 15:52:03

Pedrito píše:Tohle je Doubravka

To je ta co protéká i Chotěboří?
Jestli jo, tak u té jsem párkrát byla.... :-)
Alaja

Příspěvekod Alaja » úte 20. črc 2021 21:21:52

Alaja píše:
Pedrito píše:Tohle je Doubravka

To je ta co protéká i Chotěboří?
Jestli jo, tak u té jsem párkrát byla.... :-)

Prostudovala jsem pořádně mapu...a koukám, že Doubravka je skoro souběžná s Doubravou...
Takže u Doubravky jsem ještě nebyla, jen u Doubravy....

:mrgreen:
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 24. črc 2021 20:57:46

Evropou se zase prohání dešťové průtrže s bouřkami....mají dorazit zase i k nám, v Rakousku už jsou (podle animace srážek)....

:prsi:
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 24. črc 2021 21:11:30

Zprávy ze zahrádky:
Cuketová pohroma se zatím nekoná, na cukety mám už odběratele - dcera z jistila, že mladé cukety ji opravdu chutnají a kamarádka cukety také ráda (ale zatím ji na záhonku žádné nevzešly) .
A mé kočky je mají rády také.
Dneska zase stály frontu u grilu, než jim ten cuketový veganský mišmaš umíchám... :mrgreen: :ohen: :hlad:
Alaja

Příspěvekod Alaja » pon 26. črc 2021 11:48:34

https://aeronet.cz/news/divide-et-imper ... dla-odpor/

Divide et Impera: Hollywood již v roce 2007 v programovacím filmu The Invasion předpověděl covidovou diktaturu, kdy očkování je nástrojem pro modifikaci chování populace, aby nekladla odpor společenskému resetu! Fotbalový trenér Jablonce se rozčílil v živém přenosu, že je očkovaný a testovaný, ale na tiskovce musí mluvit do skříně! Na Slovensku definitivně Národní rada schválila Total Control a lidé se budou rozlišovat podle apartheidového klíče na očkované s neomezeným vstupem všude a na ty ostatní, kteří budou zadržováni a špejlováni hlubokými závrty do kořene nosu!

....

Proto dochází k likvidaci církví, statusu církví, postupně budou světová náboženství vyvrácena z kořenů a populace planety bude připravena na nové “Božstvo”, které se ve skutečnosti nebude projevovat nadpřirozenými projevy, ale pokročilými a pro lidstvo nepochopitelnými technologiemi. Přiznávání UFO není náhodným rozhodnutím světových elit, je to součást programu. Jenže tento proces leží na úrovni exopolitiky naší planety a lidstvo ještě předtím, než bude připraveno na akceptování zániku starého výkladu o původu světa, projde jedním klíčovým a vskutku děsivým procesem rozeštvání a rozdělení populace na dvě skupiny, přesně podle římského modelu Divide et Impera, tedy Rozděluj a panuj!
.....

Alaja

Příspěvekod vostalpetr » pon 26. črc 2021 17:56:16

Za normálních okolností by se lidé nikdy nenechali sledovat a šmírovat, ale když je to označeno za ochranu zdraví před neočkovanými, lidé se najednou přepnou do jiného režimu myšlení a najednou se svým sledováním dobrovolně souhlasí. A co víc, aktivně bojují proti neočkovaným, útočí proti jejich svobodě, chtějí je izolovat, anebo násilně očkovat.

Ale kdeže,

copak silnice a ulice nejsou plný šmírovacích kamer aby sloužily pro všeobecné dobro ???

Copak psi nejsou načipovaní ???

Manipulace s ovcemi nevyžaduje světovou pandemii a ani rozdělení obyvatelstva,

ovce není třeba dělit, nýbrž naopak neustále strašit a nahánět do jednoho bezduchýho stáda,

a lidé jsou kolektivistický ovce z naprosto převažující většiny...

Žádná pitomost rozděl a panuj, na ovce stačí jen cukříky a biče...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » pon 26. črc 2021 18:22:22

Proto dochází k likvidaci církví, statusu církví, postupně budou světová náboženství vyvrácena z kořenů a populace planety bude připravena na nové “Božstvo”, které se ve skutečnosti nebude projevovat nadpřirozenými projevy, ale pokročilými a pro lidstvo nepochopitelnými technologiemi

Sakra a kdeže se to děje ???

U muslimů, hinduistů, budhistů nebo snad dokonce u křestanů ???

To, že se křestanství proměnilo v kapitalismus, demokracii a totality typu komunismu či fašismu,

a vládnou nám etatisté, to je zcela v souladu s Biblí a jejími výklady,

copak v novém Jeruzalémě nemají lidem vládnou svatouškové, takže jakápak demokracie, vždyt ta demokracie je jen taškařice k oblbování lidí,

kapitalismus vznikl v Anglii a to ne náhodou, nebot právě zde byly pouze reformované církve,

Hitler nemusel nic pracně vymýšlet, stačilo mu jen vopálit Starej zákon,

a komunistický myšlenky přivedl na svět Marx a ne Pepa Novák,

nic z toho se neděje, to jsou jen staré sračky v novém kabátě...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » pon 26. črc 2021 18:28:07

Mám takový neblahý dojem, že to očkování je úzce propojeno nejen s výrobci očkovacích vakcín, ale i s výrobci chytrých telefonů a se společnostmi, co dodávají těm chytrým mobilům telefonní signály.... :old:
Alaja

Příspěvekod Alaja » pon 26. črc 2021 19:10:19

vostalpetr píše:Copak psi nejsou načipovaní ???

Čipování zvířátek je víceméně jen záležitost, jak z lidí vytahat prachy.....poplatky za čipování, poplatky za zapsání do registru a pod....a esli máš zaplacený rořní poplatek za to, že se staráš o toho psa..
Ale při očkování proti kovidu si člověk musí sáhnout ještě více do úspor nebo se zadlužit, aby si pořídil ten chytrý telefon,s internetem, co mu umožní jít třeba k holiči... :ble:
Alaja

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný