Pedrito píše:No počkej, ty ale Trini často sám kontaktuješ a ptáš se ji... A slušnost je odpovědět, že ano?
Pokud by to četla. Když mne nečte, není neslušné neodpovědět. A já bych to pochopil.
Pedrito píše:No počkej, ty ale Trini často sám kontaktuješ a ptáš se ji... A slušnost je odpovědět, že ano?
Alaja píše:Tak jsem ty své plány pozměnila. Vypadá to spíš na cuketové bramboráčky....ale bez česneku....
Alaja píše:Asi budu mít cuketové léto....mám zasazeno 10 cuket a ty začaly rodit jedna za druhou. Pár cuket si odvezla s sebou dcera, že prý je bude jíst syrové...
Trini píše:Alaja píše:Asi budu mít cuketové léto....mám zasazeno 10 cuket a ty začaly rodit jedna za druhou. Pár cuket si odvezla s sebou dcera, že prý je bude jíst syrové...
Syrové bych asi nejedla.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:Asi budu mít cuketové léto....mám zasazeno 10 cuket a ty začaly rodit jedna za druhou. Pár cuket si odvezla s sebou dcera, že prý je bude jíst syrové...
Syrové bych asi nejedla.
Mladé malé cukety chutnají jak mladé kedlubny....
Pedrito píše:Tohle je Doubravka
Alaja píše:Pedrito píše:Tohle je Doubravka
To je ta co protéká i Chotěboří?
Jestli jo, tak u té jsem párkrát byla....
https://aeronet.cz/news/divide-et-imper ... dla-odpor/
Divide et Impera: Hollywood již v roce 2007 v programovacím filmu The Invasion předpověděl covidovou diktaturu, kdy očkování je nástrojem pro modifikaci chování populace, aby nekladla odpor společenskému resetu! Fotbalový trenér Jablonce se rozčílil v živém přenosu, že je očkovaný a testovaný, ale na tiskovce musí mluvit do skříně! Na Slovensku definitivně Národní rada schválila Total Control a lidé se budou rozlišovat podle apartheidového klíče na očkované s neomezeným vstupem všude a na ty ostatní, kteří budou zadržováni a špejlováni hlubokými závrty do kořene nosu!
....
Proto dochází k likvidaci církví, statusu církví, postupně budou světová náboženství vyvrácena z kořenů a populace planety bude připravena na nové “Božstvo”, které se ve skutečnosti nebude projevovat nadpřirozenými projevy, ale pokročilými a pro lidstvo nepochopitelnými technologiemi. Přiznávání UFO není náhodným rozhodnutím světových elit, je to součást programu. Jenže tento proces leží na úrovni exopolitiky naší planety a lidstvo ještě předtím, než bude připraveno na akceptování zániku starého výkladu o původu světa, projde jedním klíčovým a vskutku děsivým procesem rozeštvání a rozdělení populace na dvě skupiny, přesně podle římského modelu Divide et Impera, tedy Rozděluj a panuj!
.....
Za normálních okolností by se lidé nikdy nenechali sledovat a šmírovat, ale když je to označeno za ochranu zdraví před neočkovanými, lidé se najednou přepnou do jiného režimu myšlení a najednou se svým sledováním dobrovolně souhlasí. A co víc, aktivně bojují proti neočkovaným, útočí proti jejich svobodě, chtějí je izolovat, anebo násilně očkovat.
Proto dochází k likvidaci církví, statusu církví, postupně budou světová náboženství vyvrácena z kořenů a populace planety bude připravena na nové “Božstvo”, které se ve skutečnosti nebude projevovat nadpřirozenými projevy, ale pokročilými a pro lidstvo nepochopitelnými technologiemi
vostalpetr píše:Copak psi nejsou načipovaní ???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků