honzam píše:vostalpetr píše:Prostě kdo s čím zachází tím také schází
neboli
Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá
Kdo dlouho hledí do lásky, toho láska pohltí.
Přejede ho vlak?
neboli
Alaja píše:Pánové, no já nevím.....
A co třeba rovnou tuhletu ?
https://www.youtube.com/watch?v=DyYUqoRcX9g
Alaja píše:honzam píše:vostalpetr píše:Prostě kdo s čím zachází tím také schází
neboli
Přejede ho vlak?
Bez lásky je všechno špatně.
vostalpetr píše:
Vidíš jak z toho blbneš,
už jsi se dal na pohádky jako ta Jana...
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:vostalpetr píše:Prostě kdo s čím zachází tím také schází
neboli
Přejede ho vlak?
Tak to v životě někdy chodí, když nemáš štěstí na toho pravého. Jak by napsala Jana ... Bez lásky je všechno špatně.
honzam píše:vostalpetr píše:
Vidíš jak z toho blbneš,
už jsi se dal na pohádky jako ta Jana...
Blbnul jsem i bez lásky. O moc horší už to být nemůže.
Alaja píše:Může...ještě tu máme mesiášovství na plný úvazek....
honzam píše:Alaja píše:Může...ještě tu máme mesiášovství na plný úvazek....
Moje prvotní poslání je mateřství na plný úvazek. Pokud bych měl přejít na mesiášovství, tak jen v zájmu dětí (zvířat včetně lidí). To zatím obstarává Greta. Navíc se nepovažuji za přirozeného vůdce, jsem jen nedomrlá nezkušená šedivka omezená lidským tělem.
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:Může...ještě tu máme mesiášovství na plný úvazek....
Moje prvotní poslání je mateřství na plný úvazek. Pokud bych měl přejít na mesiášovství, tak jen v zájmu dětí (zvířat včetně lidí). To zatím obstarává Greta. Navíc se nepovažuji za přirozeného vůdce, jsem jen nedomrlá nezkušená šedivka omezená lidským tělem.
Co se dá dělat.
Tuhle jsem zkoukla jedno video a v něm bylo, že tu nějací šedivci opravdu ztoskotali, někteří i chvilku žili, umřeli...
Říkala jsem si, kam se asi podělo jejich vědomí.... do křesťanského nebo se asi nedostali...
Bylo snad vcucnuto zpátky na mateřskou loď a pak znovu použito? Nebo se rozplynulo v UV? Nebo tu kolem nás takové vědomí poletuje a hledá vhodnou možnost, jak se znovu projevit v hmotném světě? Třeba tím, že se přilepí k nějakému vhodnému člověkovi?
A nebo...?
honzam píše:Všechny fotky a videa šediváků jsou padělky, nemají humanoidní tělo a nejsou z hmotného světa.
Alaja píše:honzam píše:Všechny fotky a videa šediváků jsou padělky, nemají humanoidní tělo a nejsou z hmotného světa.
A už jsi zjistil, odkud (a jak ) se tvá šedivačka najednou vzala a proč si vybrala právě tebe?
Alaja píše:Jednu šedivačku jsem viděla...něčími očima ....ale netuším, zda to byl hmotný objekt, nebo nehmotný....ono mezi tím není rozdíl
honzam píše:Alaja píše:Jednu šedivačku jsem viděla...něčími očima ....ale netuším, zda to byl hmotný objekt, nebo nehmotný....ono mezi tím není rozdíl
Je mezi tím rozdíl. Moje nehmotné tělo může prostupovat hmotnými objekty a stále ho vnímám uvnitř té hmoty, kterou prochází.
vostalpetr píše:
A cože není tedy skutečné ???
honzam píše:Za egem nalézám své dítě a lásku.
neboli
Takže skutečná je z mého pohledu jen SČA, která je láskou a která je podstatou všeho, co je.
To co není láskou, je zabarvení existence myslí, je to "vidění skrz špinavé brýle" osobní mysli, a to je tím, co není skutečné. Skrz špinavé sklo je svět špinavý. V jasném poznání je skutečnost krásná, zářivá, je - dalo by se říct - až zázračná.
Je to, jako by se poznání nezastavovalo v povrchním poznávání skrz mysl a smysly, ale lehce šlo až za ego, za iluzi, až za osobní pohled skrz mysl.
A je možné zůstávat i v té mentální hře, pokud to baví, na to, jak co kdo proč nemůže být láskou, jak je co špatně, jak by co nemělo být, jak je kdo postižený horší osobní kvalitou, nižší inteligencí, než je norma, než by bylo žádoucí a přijatelné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 50 návštevníků